0

Amsterdam – In Nederland hebben we al een aantal merken waar we super trots op kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan G-Star, Oilily en Scotch & Soda. Er komt er weer één bij! Het merk Esvy Couture belooft een groot succes te worden.

Het merk kenmerkt zich door sexy, stoere en vrouwelijke loungewear te maken. De luxe tracksuits  van het merk zijn gemaakt van mooie stoffen, zodat ze aanvoelen als een tweede huid.

Hiervoor laat het merk zich inspireren door Eva Longoria, Kim Kardashian en Jennifer Lopez. Zij verruilen regelmatig hun glamour outfits voor comfortabele tracksuits. Een trainingspak is alleen niet meer not done!

Esvy ligt onder andere bij Aurora in Rotterdam, Gigi Fashions in Wassenaar, Nanu Lifestyle in Den Haag en verschillende winkels in Amsterdam. Ook kun je de kleding shoppen in hun eigen webshop.

Bridget achter de RTL Boulevard desk in Esvy

Bridget Maasland is al fan van het merk, onlangs was ze al in Esvy te zien bij RTL Boulevard. Het merk maakt bovendien voor iedere bestelling 10 euro over aan haar stichting: Dutchy Puppy. De pakken zijn te koop vanaf € 139,95, inclusief Esvy waszak!

Het pak in off white

Zo durft toch iedereen gewoon in zijn trainingspak naar de supermarkt?

www.esvycouture.eu

(Tekst: Esmée van Rijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties