0

Morganne BelloAmsterdam – Het luxe sieradenlabel Morganne Bello ademt vol passie en allure de zo typerende stijl van Parijse chic en de wereld van couture uit, waar wij allemaal zo van dromen!  Het merk heeft een kenmerkende kleurenspel, lieflijke schakels en verleidelijke edelstenen straalt de sfeer van Parijs uit. Het is niet voor niets dat iedereen in Parijs haar sieraden kent!

Morganne Bello mag zich tot rekenen één van de meest gerenommeerde fashionable designers binnen de  juwelenwereld noemen. Ze heeft al erg veel succes, wat haar reden genoeg geeft om zelf erg intensief betrokken te blijven bij de kwaliteitscontrole van haar ontwerpen. Zo bezoekt Morganne regelmatig de smederijen waar de productie plaatsvindt en reist zij persoonlijk de wereld rond om de allermooiste edelstenen te vinden voor haar ontwerpen!

“the collection of succes” is een fraaie collectie opgebouw uit vier fijne collecties: Baby Girl, Delice, Romantique en Friandise. Alle collecties bestaan uit 18 karaat wit en geelgoud. De kracht van deze lijn is de oneindige mix and match mogelijkheid.

De Baby Girl collectie bestaat uit armbandjes en colliers. In deze sieraden zijn fijne schakels en half- edelstenen verwerkt, waardoor je een subtiele maar toch sophisticated look creëert!

Rondingen staan centraal Delice. De edelstenen zijn zo geslepen dat het een ultra zoete look geeft. Door verschillende ringen te combineren heb je toch steeds een andere look! Perfect voor deze zomer!

In de Romantique lijn is er door het eindeloos combineren van twee kleuren stenen je een romantische look gecreeerd. Of je voor subtiel wit goud gaat met frisse kleuren voor overdag bij dat ene simpele tuniekje of voor geelgoud in combinatie met warme kleuren bij dat “ over the top” cocktailjurkje. Met een van deze sieraden is jouw look helemaal compleet.

Less is more! De Friandise collectie is zeer eenvoudig maar toch erg glamourous. Het exclusieve voorkomen heeft deze lijn te danken aan haar pure en moderne uitstraling. Ook deze lijn heeft enorm veel combinatiemogelijkheden!

www.morgannebello.com

Morganne Bello

Morganne BelloMorganne BelloMorganne Bello

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties