0

Iuno Amsterdam – ‘Effortless elegance’, moeiteloze elegantie is het uitgangspunt van de allereerste collectie van IUNO. In een handomdraai er fabulous uitzien, voor elk moment van de dag, dat kan nu met dit nieuwe Nederlandse vrouwenlabel!

Te vaak is er een te groot gat tussen het draagcomfort en de uitstraling van je kleding. Daarom heeft IUNO een compacte collectie knitwear en jersey introduceert die ongedwongen en comfortabel voelt met superzachte luxe breisels die een gevoel van geborgenheid creëren, maar die er toch vrouwelijk, stijlvol en sexy uitziet! De perfecte combinatie van je lekker voelen en er mooi uitzien, het verlangen van iedere vrouw!

Voor dit seizoen bestaat de collectie uit enkele basisstukken hemden, shirts en leggings van ragfijn katoen/cashmier. Daarnaast laat IUNO een veelzijdig beeld zien met veel stylingmogelijkheden. In diverse shirts, vesten en jurken speelt de combinatie van ruimvallend en strak zich in één item af. Truien met een grote col en slanke mouwen, jurken met een bloezend bovenstuk en een aansluitende rok en blouses met vleermuismouwen. Andere silhouetten zijn weer slank, zoals een lichaamsvolgende jurk met asymmetrische hals en het korte jurkje met houtprint. IUNO werkt met de mooiste en meest zachte materialen die subtiel en fijn gebreid zijn of juist massief met grove steken.
IunoIuno

De ontwerpster van het merk is Karen Kämena, zij heeft gestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem (1990). Waarna ze als hoofd styling aan het werk ging bij Turnover van 1990/2000. Daarna is ze docent op de Modeacademie Arnhem en werkt ze freelance voor het maken van trendcollecties in binnen‐ en buitenland voor o.a. Stills en voor gespecialiseerde breifabrikanten.
IunoIuno

Wil je meer zien of weten over IUNO? Kijk dan op: www.iuno-collection.com

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties