0

DarylAmsterdam – Webshop Dresses Only voelt zich vereerd om het eerste en exclusieve online verkoopkanaal te zijn voor de bekende Nederlandse modeontwerper Daryl van Wouw! Vanaf midden juli is de wintercollectie 2009 – 2010 verkrijgbaar bij DressesOnly.nl: een van de beste online shops voor jurkenliefhebbers! Het assortiment dat DressesOnly.nl in de shop presenteert bestaat uit jurken, tunieken en leggings.

Sinds twee jaar is het dynamische China het tweede huis van Daryl van Wouw. Het is dan ook vanzelfsprekend dat hij bij zijn nieuwste collectie geïnspireerd raakte door de rijke Aziatische cultuur en in het bijzonder de Chinese symboliek. Het typisch Chinese straatbeeld is terug te vinden in deze spraakmakende collectie. Rode lampionnen, de gelukskat en de authentieke maskers zijn zowel grafisch als qua vormgeving zeer herkenbare items.

De darylvanwouw collectie is zoals we van hem gewend zijn een mix van comfort en design. Opvallend binnen de collectie zijn de prints van de symbolen Lian Pu, Zhao Cai Mao en Deng Long. Belangrijke symbolen uit de Chinese geschiedenis.
Wouw
DressesOnly.nl is een webwinkel in Nederland en België voor vrouwen die van jurkjes en vrouwelijke mode houden. De shop heeft voor elke gelegenheid een jurk. De fashionista vindt er de laatste trends. De zakenvrouw slaagt er voor de discrete, stijlvolle jurk, maar is ook slechts een paar klikken verwijderd van een partydress. Voor de vakantie zijn er op www.dressesonly.nl  vrolijke zomerjurkjes te vinden. De mooiste jerseys en knitwear tunieken zijn er voor herfst en winter en natuurlijk sluit elk jaar af met een glamour en bijzondere feestcollectie. DressesOnly.nl verkoopt naast darylvanwouw ook nationale en internationale topmerken zoals Just-B, Modström, S’NOB, SuperTrash en MbyM.

Nieuwsgierig naar de darylvanwouw wintercollectie 2009 – 2010? Bezoek dan de webshop van www.dressesonly.nl.

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties