0

NEW BRACELET Fatima bedeltAmsterdam – Naast hockeyen, zingen en pokeren heeft hockeyster Fatima Moreira de Melo nog meer talenten. Samen met het sieradenmerk Zinzi heeft ze twee lijnen zilveren sieraden ontworpen onder de naam ‘Zinzi by Fatima’ collectie.

De sieraden zijn heel persoonlijk en weerspiegelen verschillende aspecten van Fatima’s leven. Naast een collectie zilveren rozenkransen heeft ze de Zinzi By Fatima charms collectie ontworpen. In deze lijn zitten tien persoonlijke bedels. Zo mag de hockey outfit en een pokerkaart natuurlijk niet ontbreken.

Maar er zijn ook sleutel, prinsessenjurk, fashion pumps en stokstaartjes bedeltjes.  De leuke bedeltjes kun je aan een vrolijk gekleurde leren armband vastmaken.  Wil je liever iets stoerdere sieraden? Dan zijn de rozenkranssieraden uit de Zinzi by Fatima Angel collectie meer iets voor jou!

Vind je dit helemaal leuk? De bedelarmbanden zijn verkrijgbaar vanaf €25,- en de bedeltjes vanaf €16,95. De sieraden uit de Angel collectie zijn verkrijgbaar vanaf €17,95

www.zinzi.nl

(Milou van Reijen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties