0

Amsterdam – Heb jij dat nou ook altijd? Dat je bij het zwemmen er ineens achterkomt dat je bikini ‘een beetje scheef’ zit? Op zich niets mis mee, tenzij het hele strand meekijkt…

Met de Superkini van O’Neill is er een oplossing gevonden: het betreft namelijk een kleefbikini! Het ding voorkomt gênante capriolen op het strand of in het zwembad. Celebrities als Beyoncé, Avril Lavigne en Kirsten Dunst kunnen erover meepraten: alledrie de dames werden met hun nipple slips op de kiek gezet. Auwts.

De Superkini – mede dankzij professionele surfer Amandine Sanchez ontwikkelt – is er speciaal voor de sportievelingen onder ons, want zo hoef je tijdens het surfen niet steeds je bovenstukje in de gaten te houden. Er is zelfs een waar onderzoek aan vooraf gegaan: dankzij de ultrafijne nanovezels is het oppervlaktegebied tien keer groter dan bij een normale bikini. Dat betekent dat er een kracht van wrijving ontstaat waardoor de stof meer grip heeft op je lichaam en – zeg maar – een twee meter hoge golf zonder blikken of blozen doorstaat. Nog even een feitje: de nanovezels kleven 215 procent beter aan je huid dan standaard lycra. Het is maar dat je het weet.

De bikini is verkrijgbaar in bloemen- en streepjesprint en in het zwart, roze voor € 79,95.

www.oneilleshop.nl

(Elisah Jacobs)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties