0

Amsterdam – Als we op stap gaan hebben we vaak een clutch mee. Deze zit vaak vol met make-up, geld en sleutels en dan is er vaak geen plek meer over voor onze telefoon.

Twee Amerikaanse studenten van de Washington Universty hebben de perfecte bh ontworpen, waar we dit in kunnen opbergen. Uit onderzoek bleek namelijk dat 95 procent niet weet waar ze hun telefoon moeten opbergen. Ze doen het in broekzaken, schoenen en verliezen het dan ook nog eens. Wanneer ze hoorde over deze nieuwe multifunctionele bh, was 90 procent geïnteresseerd hierin.

De bh heet Joey en is vernoemd naar een baby-kangeroe die in een buidel zat. Een hele toepasselijke naam want je stopt de mobiel namelijk in de bh-band die aan de zijkant zit. Je voelt het niet zitten en daarmee is het ook nog eens comfortabel. De bh is verkrijgbaar in drie maten.

Leuk om te weten, is dat ze bezig zijn met een sport-beha. Hierin worden batterijen verwerkt, zodat de telefoon ook nog is opgeladen kan worden tijdens het sporten. Makkelijker kan het niet voor ons worden gemaakt.

Wat vinden jullie van deze bh?

Hoe handig om je iPod, telefoon of pasjes in je bh te doen.

wwww.joeybra.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties