0

Amsterdam – Welk ondergoed kun je nou het beste dragen onder die strakke en vooral dunne shirtjes? Misschien niet het eerste waar je bij stil staat maar wel heel belangrijk. Niets zo lelijk als de zichtbaarheid van je bh onder je topje. Calvin Klein komt met de oplossing: het Coverage Level System.

Zoals de naam al zegt is er een heus systeem bedacht dat je aanpast aan de look waar je naar opzoek bent. Er zijn drie niveaus waar je uit kunt kiezen. Het eerste coverage level is ideaal voor vrouwen die een sexy look willen creëren: deze bedekt hun boezem minimaal maar biedt toch ondersteuning. De Perfectly fit zorgt voor voldoende ondersteuning en comfort en is geschikt voor een casual dagje. Het laatste niveau zorgt voor de ultieme ondersteuning en bedekt volledig terwijl je wel een mooi decolleté blijft houden.

Welke kies jij?

Het Calvin Klein Underwear Coverage Level System is in de winkel te herkennen aan de kaartjes aan de beha’s: deze geven ook aan onder welk niveau de BH valt. Welk coverage level past het best bij jou?

www.calvinklein.com

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties