0

Amsterdam – Ja ja, eindelijk is het zo ver. Ook ILBN moet er aan geloven: afvallen! Daarom was het de hoogste tijd voor een Bootcamp training. Aankomende twee maanden houden we je elke vrijdag op de hoogte van het verloop van de Bootcamp training ’8 weeks to Fabulous.’

Deze maandag begon het festijn in het Amsterdamse Bos. Zonder officiele renschoenen, strak pakkie en water bij ons was het een lekker begin! Gelukkig was het water geen probleem, want we kregen een eigen ‘The Bootcamp Club’ bidon, hoe stoer is dat!

Verzamelpunt

Niet echt ren schoenen, maar het kan er mee door!

Het regende gelukkig niet, dus dat was al een zorg minder. Barbara, onze maandag coach wilde ons eerst even op de weegschaal zetten en onze BMI meten. Wat er uit kwam is voor mij een weet en voor jullie een vraag, maar aan het eind van deze twee maanden mogen jullie natuurlijk wel het resultaat horen.

Op de weegschaal, o jeeh!

Wat zal mijn BMI zijn.. (Ik weet niet eens waar het voor staat!)

Klaar voor de start, af! Daar gaan we dan, joggen, sprinten, springen, sit-ups, de hele rataplan! Gelukkig waren wij niet de enige die steunde, pufde en zweette, het was zwaar! Maar, we doen het ergens voor, denk aan het resultaat en denk nogmaals aan het resultaat en stiekem misschien nog wel een keer!

Buikspieren spannen

En er overheen!

Tik hem aan! 1, 2, 3, 4, zo gaat dat wel even door!

Omhoog die benen!

Hoger en hoger!

Goed voor de beentjes

Onze woensdag coach Sarina doet het even voor, lijkt makkelijker dan dat het is!

Uitrekken en klaar.. pff we hebben het weer gedaan! Bikkels!!

Gelukkig is onze groep leuk en spoort iedereen elkaar aan. Wij gaan er in ieder geval voor, door regen en wind, want cancelen doet De Bootcamp Club niet aan!

Lijkt het jou wat? Schrijf je dan in!

www.thebootcampclub.nl

(Lucie Hoopman)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties