0

Amsterdam – De tweede week van bootcamp is aangebroken. De weken gaan best snel voorbij en dat is een goed teken! Ik heb er tegenwoordig zelfs zin in, ook al hangen er wat donderwolkjes in de lucht. Mijn conditie is stukken beter, mij buikspieren beginnen al wat harder te worden en ik hou me wonder boven wonder best prima aan het eetpatroon. Althans, behalve die ene fles wijn te veel dan!

We beginnen elke training met joggen en aangezien we in de tweede week zitten moeten we steeds een beetje verder joggen, pff dat is nog wel het zwaarste van de hele training, het rennen! Ik mag hopen dat ik tijdens het nieuwe hockeyseizoen iedereen inhaal met de conditie die ik nu opbouw!

Er komen steeds meer nieuwe oefeningen bij, met vrij bijzondere namen die mij niet helemaal zijn bij gebleven. Gelukkig worden we ook niet overhoord, maar moeten in plaats daarvan wel op de weegschaal, ai! Nou maar hopen dat die ene fles wijn te veel (en dat patatje met mayo, ssst) niet te veel invloed hebben gehad! Verder was ik echt heel braaf!! Volgende week zien we of ik wat spieren erbij heb gekregen, wat vet er af en wie weet zelfs wel een kilo’tje. Kijk maar eerst snel naar deze foto’s!

Eerst even rennen

Op en neer, op en neer, deze is heel zwaar! Je moet doen alsof je ergens op gaat zitten, maar er is niks!

Wat gaan we hier mee doen? Touwtje springen?

Ahh, dit dus!

Buikspieroefeningen, deze zijn top!

Mitzy, mijn parner in crime moet even wat drinken!

Rekken en strekken, goed voor de bovenbenen!

Ook ik moet eraan geloven

Het zou een leuke oefening kunnen zijn, maar het zit er op!

Wil jij ook bootcampen bij The Bootcamp Club?! Meld je dan snel hier aan!

www.thebootcampclub.nl

(Lucie Hoopman)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties