0

Amsterdam – Om helemaal klaar voor de zomer te zijn, kan een gladde, zachte huid niet ontbreken. Niemand die blij wordt van een droge, bleke huid. Vooral niet als je je bikini aantrekt. Decléor komt met producten die een gladde, zachte en stralende huid beloven.

Ook fijn: de producten bevatten ingrediënten die de haargroei verminderen en onregelmatigheden tegengaan. In drie stappen ben je verzekerd van een gladde huid met zomers tintje.

De eerste stap is de Crème exfoliante peau neuve. Met deze bodycrème verwijder je dode huidcellen en ga je ingegroeide haartjes tegen.

Met de tweede stap geef je je huid een boost. Dit doe je met de ‘Gel double action post-épilation anti-repousse & hydratant’. Een hele mond vol, maar het komt erop neer dat je je huid kalmeert en haargroei vermindert.

De laatste stap geeft je een natuurlijke glow. Met de bodycrème Systeme corps Hâle progressif hydratant behoudt je huid haar natuurlijke kleur en het biedt tegelijkertijd bescherming tegen invloeden van buitenaf.

De Body Beautiful Operation producten zijn verkrijgbaar bij de betere schoonheidsspecialisten en bij verschillende spa’s.

De producten zijn niet alleen maar goed voor je huid, maar ruiken ook nog eens heerlijk!

(www.decleor.nl)

(Anne Rutte)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties