0

Amsterdam – Al eerder schreven we over de goede tanning producten van Rodial. Nu is er nog een nieuw product bijgekomen dat jou in een paar simpele stappen helemaal summer proof zal maken!

Met de Skinny Beach Sticks van Rodial ben jij binnen twee weken helemaal zomerklaar. Eén doosje Rodial Skinny Beach Sticks bevat 14 sticks. Ieder sachet is een multi-functioneel voedingssupplement, dat opgelost in water een smakelijk citrusdrankje vormt. Het bevat vitamines, plantenextracten en mineralen.

Door één of twee sticks per dag te drinken in de twee weken voorafgaand aan de vakantie wordt de huid optimaal voorbereid op blootstelling aan de zon. Actieve ingrediënten waaronder lycopeen en bètacaroteen stimuleren de aanmaak van pigment. Zij vormen tevens een krachtige laag anti-oxidanten om de huid te beschermen tegen aanvallen van vrije radicalen. Ook wordt de natuurlijke UV-bescherming van de huid versterkt. Groene thee extracten werken samen met meadowsweet, waardoor vetverbranding wordt gestimuleerd en de absorptie van vetten beperkt.

Het resultaat is een strakker lichaam dat goed voorbereid is op het strand! Wie wil dat nou niet?

Verkoopprijs: € 55,- voor 14 sticks

www.rodial.co.uk

(Levine Diecken)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties