0

Amsterdam – Victoria’s Secret model Miranda Kerr beviel in januari van een zoontje. Dat zou je niet zeggen als je de volgende foto’s van haar ziet… Afgelopen woensdag was het model aanwezig bij de lancering van de Victoria’s Secret Bombshell zomercollectie en wat zag ze er prachtig uit.

In het lichtblauwe mini-jurkje komen haar benen prachtig uit en ook showt ze haar platte buik. Zelf zegt ze dat ze haar billen nog in shape moet krijgen voordat ze begint aan nieuwe opdrachten maar als je het ons vraagt ziet ze er fantastisch uit. Bijna nog mooier dan voor de bevalling…

Wat haar geheim is? Tijdens haar hele zwangerschap heeft ze aan yoga gedaan, ze liep veel en ze eet altijd gezond. Verder helpt borstvoeding natuurlijk ook bij het afvallen en het supermodel huurde een personal trainer in.

Tijdens haar zwangerschap heeft de Victoria’s Secret Angel niet bijgehouden hoeveel gewicht ze precies was aangekomen maar, ze gokt dat het rond de 15 kilo moet zijn. De borstvoeding, yoga en het gezonde eten dragen natuurlijk bij aan haar fantastische lichaam maar ook haar genen spelen natuurlijk een grote rol.

www.victoriassecret.com

(Anne Rutte)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties