0

Tiel – In veel bladen en op de catwalks zie je XXL sieraden in het modebeeld. Bij sommige stukken denk je bijna aan een kunstwerk en vraag je je af of het wel draagbaar is.

Zelf merk ik dat in een aantal van mijn shop-in-shops de grote grovere kettingen het erg goed doen. Hierin komt met name het Africagevoel naar boven door gebruik van hout en zaden. Klanten willen graag een prachtig sieraad wat een ware eye catcher is en kiezen dan voor deze stijl in de accessoires.

XXL in de JAN van TOV

En ook in de JACKIE

Een voorbeeld van kunstwerken zijn de sieraden van Bibi van der Velden. Na haar shows heeft iedereen het over haar sieraden. Bibi noemt haar sieraden ‘wearable works of art’ en dat zijn ze ook echt. Prachtige mixen van materialen die een rijke uitstraling hebben.

De kunstwerken, gedragen door Kim Feenstra

Bibi van der Velden

Een ware kunstenaar is niet te vergeten Rodrigo Otazu. Hij heeft zich als ontwerper door de jaren heen zo ontwikkeld en maakt echt de meest prachtige sieraden. Geweldig was natuurlijk te zien dat Sarah Jessica Parker in Sex in the City 2 een ketting van Otazu om had. Ik volg Rodrigo op twitter en regelmatig tweet hij de meest prachtige foto’s van creaties die voor een shoot worden gebruikt. Een aanrader dus!

Otazu is een ware kunstenaar

Otazu in Sex in the City

Zelf ben ik erg fan van sieraden die net wat extra’s uitstralen. Dit kan in een detail zijn, maar ook in een samenstelling van materialen. Een van mijn favorieten dit najaar is de ‘Mother Russia’ ketting van Sugarz. Hierin komt een mix van stijlen bijelkaar en heeft ontwerpster Suzanne Hof een knipoog naar Rusland gemaakt met de matroesjka. I love it…. en draag deze ketting dan ook graag.
Mijn all time favourite blijft de ketting van Ambra Collections uit de Rock Chick lijn. Ook deze ketting draag ik erg veel en past bij erg veel outfits.

Mother of Russia ketting

My all time favourite

Onze eigen prinses Maxima is voor mij een voorbeeld in het dragen van uitgesproken sieraden. Of het nu eeuwenoude kroonjuwelen zijn of ontwerpen van hippe designers: het ziet er altijd prachtig uit. Maxima is hiermee in staat een trend te kunnen zetten in Nederland.

Maxima is een voorbeeld..

in het dragen van XXL sieraden

Wat draag jij het liefst? XXL of Normal…

Xoxo Kim

www.hyki.nl

Volg mij ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties