0

NEW BLOG: WinterproofAmsterdam – Terug van vakantie beland ik gelijk in een koud bad. Donkere wolken en koude temperaturen vagen alle bruine kleur van mijn huid in één klap weg. Ook mijn luchtige blazers en jasjes volstaan niet meer bij een flinke windvlaag.

Ultra warme exemplaren passen in een te klein pashokje is onderdeel van het jaarlijkse ritueel

Dus zit er niets anders op: de zoektocht begint weer naar een nieuw, warm en bovenal fashionable exemplaar dat mij helpt de winter door te komen. Leuk is het nooit. Ultra warme exemplaren passen in een te klein pashokje is onderdeel van het jaarlijkse ritueel. Met verhitte wangen in onflatteus licht komt geen enkele jas in aanmerking en zo zet mijn zoektocht zich voort door de hele stad.

Op mijn wishlist: camelkleurige jas van Asos.com

Op mijn wishlist: camelkleurige jas van Asos.com

Een winterjas kopen doe ik dan ook het liefst alleen, bij uitstek op een rustige doordeweekse ochtend als ik naar hartenlust door alle rekken heen kan gaan om mijn jas voor dit jaar te selecteren. Natuurlijk ga ik niet onvoorbereid de stad in en surf ik eerst wat online en spit ik als een braaf schoolmeisje al mijn tijdschriften door.

Ik kan niet kiezen en zo beland ik met twee jassen en een verbaasde verkoopster bij de kassa.

Mijn keuze is er deze keer echter niet makkelijker op geworden. Wordt het een camel jas, een stoere parka of ga ik voor een klassiek ’altijd goed’ exemplaar? Na een rondje passen, voor de spiegel draaien en voor de tweede keer passen blijven er twee potentiële aankopen over. Ik kan niet kiezen en zo beland ik met twee jassen en een verbaasde verkoopster bij de kassa.

Mijn parka van de H&M

Mijn parka van de H&M

Gelukkig valt de schade aan de kassa mee en ga ik zonder over mijn budget heen te gaan met twee jassen naar huis. Een fijne gevoerde parka en een donkerblauw getailleerd exemplaar. Laat de winter maar komen, ik ben er klaar voor!

Love, F

Volg mij nu ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties