0

Amsterdam – Deze week zat ik achter mijn computer, klaar voor het grote moment, eindelijk was de dag aangebroken dat de webshop van Zara ook naar Nederland verscheept. Mogelijk nog blijer werd ik van de komst van de webshop van Knäckebröd waar ik mijn favoriete Scandinavische merken S’nob en Margit Brandt kan bestellen.

Een welkome afwisseling naast mijn vaste webshopadresjes als Asos, H&M waar ik al veel heb besteld. De helft van mijn garderobe bestaat inmiddels uit webshop aankopen en dit aandeel lijkt steeds verder uit te breiden. De zoektocht om de juiste maat in een overvol rek te vinden, je een weg te banen in een drukke winkel en een minderwaardigheidscomplex op te lopen in een overbelicht pashokje bespaar ik mezelf hiermee.

Mijn lijstje met favorieten wordt steeds langer. Helemaal met deze twee nieuwe namen. Bij We Like Fashion kon ik al terecht voor mooie Scandinavische merken. Nu breng ik ook geregeld een bezoek aan de webshop van Knäckebröd die mijn favoriete merken S’nob en Margit Brandt verkoopt. De nieuwe collectie zit vol bijzondere stukken, van soepel vallende blousejes tot mooie gesneden jasjes voorzien van bijzondere details.

Scandinavisch design bij Knäckebröd

Bij  Zara is het al even moeilijk kiezen. Zara is altijd goed en makkelijk alleen de winkel is soms zo’n chaos dat ik het tijdens mijn bezoekje aan de stad oversla. De online collectie doet gelukkig niet onder voor het aanbod in de winkel, in hun webshop is er keuze uit een heerlijke mix van leuke betaalbare items.

Mooie nonchalante stijl uit het online lookbook van Zara

Met al dit aanbod ben ik voorlopig nog niet uitgeshopt en wie weet welke winkels binnenkort nog meer hun online deuren zullen openen. Ik zit in ieder geval klaar achter mijn laptop. Wat is jouw favoriete webshop?

Love, F

Volg mij nu ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties