0

NEW BLOG:Amsterdam – Waarom moet ik er uitgerekend in een (regenachtige) zomer met veel verjaardagen en een dure vakantie voor de boeg achter komen dat webshoppen verslavend werkt? Dan heb ik het nog niet eens over het kopen! Ik spendeer uren achter mijn scherm windowshoppend, om vervolgens  tot een aantal aankopen over te gaan. Dat gelukkig wel, want er is niets frustrerender dan ‘iets willen kopen, maar niets leuks  kunnen vinden’.

Volgens mij is dit laatste ‘vrouwen eigen’ al kon ik mijn vriend er tijdens een shopsessie in New York, of all places, betrappen op een alles zeggende beteuterde blik toen ik met de zoveelste tas naar buiten kwam en nog een keer de Victoria’s Secret in wilde om toch die ene bh te kopen.

het aantal uur dat ik achter mijn laptop doorbreng begint mijn omgeving nu wel aardig te irriteren

Gelukkig weet ik op internet mijn aankoopbedragen nog wel binnen de perken te houden gezien ik vooral profiteer van de fijne budgetprijzen van H&M en Asos, maar het aantal uur dat ik achter mijn laptop doorbreng begint mijn omgeving nu wel aardig te irriteren. Of zou dat komen door het zoemende geluidje dat mijn laptop bij overactiviteit begint te produceren?

Deze tas van Asos staat definately op mijn wishlist!

Deze tas van Asos staat definitely op mijn wishlist!

De H&M home collectie is zelfs alleen via de webshop te bestellen

Lovely gastendoekjes van de H&M Home collectie

Ik hoor het niet eens meer, maar er moet dan ook veel gebeuren wil ik uit mijn (shop)concentratie worden gehaald. Misschien moet ik maar gehoor geven aan deze subtiele hint. Aangezien er om 18 uur geen ongeduldige verkoopsters naast mijn paskamer staat en ik niet uitgeput raak van zware tassen om mijn arm en schoenen die knellen van het slenteren door te drukke winkelstraten.

De deur van de webshop staat altijd open en ik ben het type dat blijft hangen tot sluitingstijd

De deur van de webshop staat altijd open en ik ben het type dat blijft hangen tot sluitingstijd. Net als Twitter, Hyves, Facebook en natuurlijk de nieuwtjes op I Love Fashion News geldt er geen aan en uit-knop. Daarom zet ik de laptop toch maar uit en installeer me in mijn achtertuin op een goed plekje in de zon voordat de zomer helemaal voorbij is!

Love, F

Volg mij nu ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties