0

NEW BLOG VrijgezelligAmsterdam – Op een zonnig terras afgelopen week werd weer eens elke voorbij lopende man besproken. Omdat ik de enige vrijgezel aan tafel was werd bij elke jongen geroepen dat het echt iets voor mij was. Nou liepen er best wat leuke jongens voorbij (helaas liep de leukste met vrouw en twee jonge kinderen aan zijn handen) maar die liepen of naar een andere tafel of gewoon toevallig langs het terras. Plannen werden gesmeed om die avond maar eens wat kroegen in te duiken om mijn perfecte partner te vinden.

 Het rare is dat het de laatste tijd wel lijkt alsof iedereen zich is gaan bezig houden met mijn vrijgezellige bestaan. Waarom iedereen zich er zo druk om maakt weet ik niet, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik wel toe ben aan een leuke man. Nu woon ik al weer bijna een jaar in Amsterdam en ik zie vaak leuke exemplaren langs lopen maar ben er nog geen tegen het lijf aan gelopen. Nu kan ik natuurlijk mezelf tegen iemand aanwerpen maar dat gaat me wat ver.

 NEW BLOG Vrijgezellig

Nadat in één week meerdere vrienden tegen me gezegd hadden: dat is echt iets voor jou, ken je die nou ik zal jullie eens aan elkaar voorstellen én een vriend tegen mij zei: laat mij je maar helpen, het is duidelijk dat je er zelf echt helemaal niets van begrijpt, leek het me tijd om in actie te komen. Maar waar moet ik beginnen? Hyves doe ik niet meer aan sinds het overgenomen is door middelbare scholieren. Facebook is leuk, maar daar ontmoet je geen nieuwe mensen. Op twitter ontmoet je nieuwe mensen maar ook dat bleek niet echt een succes. Zo kwam het plan op het terras om me in te schrijven bij een online dating bureau en er een blog over bij te houden.

 NEW BLOG Vrijgezellig

Vandaag heb ik me ingeschreven bij een datingsite. Na een hele invullijst ken ik mezelf nu beter dan ooit en weet ik weer hoe ik in elkaar zit. Pluspunt nummer één. Na deze lijst kan ik nog wat over mezelf zeggen en moet ik een foto uploaden. De foto wordt zó wazig gemaakt dat ik onherkenbaar ben (fijn) maar het is totaal niet duidelijk of ik überhaupt een man of vrouw ben. Daarna kan ik aan de slag, op zoek naar de perfecte date. De persoon XJC787834 scoort het hoogste percentage. Helaas woont hij in Drenthe…

 Wordt vervolgd…

 Love, Levine

Volg mij ook op twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties