0

Amsterdam- Door de komst van Estelle, Sylvie & Yolanthe zijn voetbalvrouwen niet meer weg te denken uit het fashion beeld.

Ze sieren de front rows en soms zelfs de catwalk, (Yolanthe voor John Richmond), schrijven columns in hippe bladen en ja, ze staan soms ook high-heeled langs de lijn. Nou kan mijn vriendje een beetje voetballen (beetje is hier een huge understatement) en dus bevind ook ik mezelf, al dan niet colour blocking, langs de lijn.

Tja, zo verzorgd als Yolanthe ging ik niet naar het voetbalveld...

Of zo stijlvol als Sylvie...

Ik verschijn langs de kant op Allstars, jeans en jasje, haren in een staart en mijn bril op. Nee, geen groot zonnewerend geval, maar gewoon 1 op sterkte, simpelweg omdat ik de bal anders niet zie. Als ik èchte voetbalvrouwen op hoge hakken, vol in de make-up en Louis Vuitton naast me zie verschijnen, kruip ik wat dichter in mijn Zara jasje.

Sylvie en Yolanthe: De ultieme voetbalvrouwen

Terug in de auto bel ik vriendinnen en vertel ik wat gekscherend; hakken! It-bag! geföhnde haren! Voetbal is toch een sport?!

Ik ga meer voor deze look als ik voetbal kijk...

Tot ik afgelopen wedstrijd, de eerste van het nieuwe seizoen, me erop betrapte dat ik s’ochtends wel erg mijn best had gedaan op mijn haren, en dat blousje, was dat niet nieuw? Vriendje kijkt het met glunderende ogen aan en vindt de op gang komende verandering wel prima. Dus ook ik heb er langzaam vrede mee. Ik föhn mijn haar, stift mijn lippen, máár mijn Allstars die blijven!

Ik besluit het roer om te gooien en ga voortaan ook als glamour poes naar voetbal!

Maar mijn All Stars blijven standaard!

PS: Volg je mij ook op Twitter voor meer mode-avonturen?

(Lotte van der Duin)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties