0

Landsmeer – Ik ben gister naar de wereldwijde première van Eclipse geweest. De derde in de serie van vier, van de Twilight Saga. Het is een fenomeen onder meisjes en vrouwen. Echt ongelofelijk.

Ik kwam aan bij de bioscoop met mijn liefde Jochem, en zag zijn kleur langzaam witter en witter worden bij het aanschouwen van de rij. Er liep een enorme rij van de kassa tot helemaal buiten de bioscoop. Meer dan honderd enthousiaste vrouwen, die hun mannen hadden meegesleurd. Tja, je moet iets over hebben voor de liefde.
Eindelijk binnen is het puur genieten. Tussen de af en toe slakende zuchten van de vrouwen in de zaal, is het complete stil. Stil van snijdende spanning. Wat maakt deze Saga zo populaire als hij is? Een aantal ingrediënten: een eerste liefde, zo sterk, zo puur, zo intense. En niet een, maar twee van die liefdes. Bella is verscheurd en kan onmogelijk kiezen. En dan tenslotte ook niet te verwaarlozen 2 beeldschone mannen vechtend om 1 vrouw. Vrouwen genieten als van een verboden vrucht.
Na meer dan 2 uur is de film afgelopen. De mannen kunnen weer terug naar de WK wedstrijden, en de vrouwen zullen vannacht heerlijk dromen over Edward en Jacob. Ik zelf begin vanavond nog aan het vierde boek: Breaking Dawn. Ik heb er voorlopig nog geen genoeg van. Wat is er mooier dan ontsnappen naar een wereld waar je fantasie de leiding heeft. Waar grenzen reiken tot hoever je geest wil gaan. Het werd tijd voor een hedendaagse Romeo en Juliet, toch meiden?

Jochem&Gladys

Bedank dat je met me mee wilde, Jochem! Ik hou van jou.

“Love is what we are born with. Fear is what we learn.”

Liefs,

Gladys
(Founder Gladly Magazine)

www.gladly.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties