0

Amsterdam –  Met de zon nog in mijn hoofd kan ik maar moeilijk accepteren dat het toch echt winter aan het worden is. Opstaan en ‘s avonds weer thuis komen in het donker, koude wind, maar gelukkig is er ook een fijne keerzijde.

Namelijk mijn televisiegids die mijn hele week volplant met heerlijke programma’s. Als mode blogger is er natuurlijk de verplichte kost: de poserende dames van Benelux Next Top Model en de stylingtips van het beruchte duo Trinny & Susannah.

Daarbij is het een heerlijk excuus om lekker op de bank in je baggy joggingbroek en oversized trui te hangen. Ik ben een trouwe volger van de romances in Grey’s Anatomy en de perikelen van de dames in Desperate Housewives en The voice of Holland heeft mij elke vrijdag aan de buis gekluisterd.

In comfy outfit voor de tv

Om het winterleed te verzachten is er het zoetsappige Glee uit Amerika overgekomen en het zootje ongeregeld uit Oh Oh Cherso zorgt voor flink wat kijkcijfers en twitterverkeer. Hoe hard we het ook ontkennen, we kijken het allemaal. Al is het maar om de volgende dag op kantoor de oneliners door te nemen.

Je snapt het al: mijn televisie draait overuren en mijn vriend is inmiddels lichtelijk geïrriteerd door mijn nieuwe verslaving. Vooral als ik hem in de weg zit bij het kijken van Studio Sport of een andere voetbalwedstrijd met daaropvolgende nabeschouwing. Van een tweede televisie is het gelukkig nog niet gekomen

Of nog een keer wegzwijmelen bij de afleveringen van Sex and the City..

Van al dat tv kijken ben ik de laatste tijd weinig buiten te vinden, maar ach daar is het tenslotte winter voor!

Love, F

Volg mij nu ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties