0

Den Haag – Schrijven voor I Love Beauty News is geweldig. Niet alleen omdat op de redactie alleen maar geweldige meiden zitten of omdat ik op super gave plekken kom waar ik anders nooit zou komen… Stiekem ook wel een klein beetje omdat ik de allernieuwste en mooiste producten mag uitproberen!

Zoals jullie vorige week heb kunnen lezen mocht ik de rechterhand van Bobbi Brown interviewen. Het was een super leuk interview en de verrassing – in de vorm van een bijgevulde Goodiebag – maakte het helemaal top. Maar wat zat dat daarin? Ik heb de producten afgelopen week getest!
Een oogcrème. Eigenlijk was ik al een tijdje op zoek naar een goede, want met een baan in de horeca zijn wallen eerder regel dan uitzondering. De Bobbi Brown oogcrème is hydraterend en belooft fijne lijntjes te verkleinen zodat je daarna zonder probleem concealer aan kan brengen. Na een weekje gebruik kan ik voorzichtig zeggen dat het werkt.. Let op voorzichtig, want de hooikoorts maakt mijn wallen nog net iets dikker dan normaal. Toch kreeg ik van collega’s te horen dat ik er zo ‘uitgeslapen’ uit zag, yes!

Er zat ook mascara in het tasje, No Smudge. En smudgen deed ‘ie gelukkig niet. De mascara is iets vochtiger dan andere mascara’s die ik gebruik, daardoor doe je er iets langer over om resultaat te zien, maar het resultaat dat je ziet is wel perfect. Mijn wimpers blijven de hele dag in perfecte (zwarte) staat, ondanks het vele in mijn ogen gewrijf (hooikoorts!). Alleen toen ik het voor de eerste keer eraf wilde halen had ik een probleempje, dat ging wat lastiger. Na een korte zoektocht op google bleek de mascara waterproof te zijn, haha ik had het kunnen weten. Met een oogmake-up remover voor waterproof mascara ging het er prima en snel van af!

Ten slotte de Pot Rouge, waar Eduardo het in het interview ook al over had. Een crème blusher die je ook op je lippen kunt gebruiken. In het tasje zat de kleur ‘pale pink’ die perfect voor mijn (blanke) huidskleur is. Ik was super benieuwd naar het product en ben niet teleurgesteld. Ik deed wat op mijn vingertoppen, lachte naar mezelf in de spiegel (zoals Eduardo zei) en vermengde het op mijn jukbeenderen. Resultaat: een super gezonde glow. Ook voor mijn lippen is het de perfecte kleur!
Dus: vanaf nu ben ik Bobbi Fan. Ook wel weer slim van ze natuurlijk. Want geef mij drie producten en ik wil alles wat ze bij de counter verkopen. Oh oh.

Het resultaat!

Liefs,

Annemerel

Volg mij ook op Twitter

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties