0

Amsterdam – Deze week was het complimentjesdag. Eigenlijk sta ik daar nooit zo bij stil, maar dit jaar kreeg ik op deze dag opvallend veel complimentjes. Raad eens waarover? Mijn figuur! Iedereen vindt dat ik al zo afgevallen ben! Doe mij maar iedere maand complimentjesdag. Dat had ik een paar weken geleden nog niet kunnen voorzien. Maar gelukkig heb ik dankzij Stepaday een aantal kilo’s eraf weten halen.

Dus de complimentjes verdien ik stiekem echt wel. Mijn figuur is behoorlijk veranderd, ik krijg eindelijk weer een taille! Hoewel mijn figuur dus beter wordt, ben ik nog niet tevreden met de behaalde kilo’s. Nu ik zie dat het zo goed gaat wil ik nog meer eraf! Aan de andere kant denk ik ook als ik nu lekker geniet van mijn nieuwe figuur en daardoor extra gemotiveerd raak, dan bereik ik mijn streefgewicht vanzelf wel.

Tussen de middag eet ik geroosterd brood met Eru Balans smeerkaas

Mijn broer gaat trouwen in juni dus dat betekent dat ik op zoek ben naar een paar mooie jurkjes om daar te dragen. Het is nu een stuk fijner om alles aan te passen omdat het ook daadwerkelijk past. Het heeft even geduurd om een paar te vinden, maar dit lag dus niet aan mijn figuur!

Mijn zoontje helpt even mee met het koken van een gezonde maaltijd

Stepaday raadt mij aan iedere dag half uur te bewegen. Heel gezond natuurlijk en iets wat ik eigenlijk wel echt hoor te doen. Moet alleen bekennen dat het echte bewegen niet iedere dag lukt. Gelukkig wordt het binnenkort beter weer dus ik ben van plan daar extra op te gaan focussen. Vanaf volgende week is de winterstop bij hockey voorbij, dus daar ga ik ook opnieuw lekker fanatiek aan meedoen. Als het nou ietsje warmer buiten is, dan pak ik de fiets weer uit de schuur en ga ik zo maar, omdat het kan, lekker een rondje fietsen door het Amsterdamse Bos. De kids gaan ook lekker mee, net zo gezond voor hen! Ik probeer mijn zoon en dochter sowieso een gezonde levensstijl mee te geven, qua voeding en bewegen.

De heerlijke carpaccio die ik laatst maakte

Ik ben altijd op zoek naar gezonde en leuke gerechten met mijn zusje. Van de week hadden we een lasagne van groenten gemaakt. Maar carpaccio is ook favoriet! Mager, gezond en zeker iets waar je mij voor wakker kunt maken. Iedere dag vul ik steeds trouw mijn schema van Stepaday in. Nieuwsgierig hoe het eruit ziet? Bekijk de foto’s hieronder!

Binnenkort heb ik weer een nieuwe blog voor jullie!

www.stepaday.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties