0

Amsterdam – We naderen het eind van mijn dieet bij Stepaday. Ik kan bijna niet geloven hoe snel de tijd is gegaan. Eind maart heb ik nog een aantal dagen geskied. Als ik tussen de sneeuw sta, heb ik automatisch zin in chocolademelk en kaasfondue. Moest mij dus heel erg inhouden om dit niet te gaan eten en drinken! Een voordeel van een skivakantie is dat je de mogelijkheid hebt om gedurende die tijd lekker veel te bewegen. Je merkt meteen hoe belangrijk dit is voor je lichaam.

Ben ik afgevallen dankzij Stepaday? Ja zeker! Ik heb weer een taille gekregen en broeken die ik een aantal jaar niet paste, kan ik nu weer aan. Heel fijn! Stepaday heeft mij veel bewuster gemaakt van alles wat ik op een dag eet en drink. Het is een routine geworden om te kijken hoeveel calorieën je ongeveer binnen krijgt bij alles wat je eet. Niet op een obsessieve manier, maar meer dat je er even bij stil staat voordat je iets in je mond stopt.

Zo ben ik erachter gekomen dat er in een stukje zalm (dat vol gezonde vetten zit) van 100 gram al 247 calorieën zitten. Shocking! Even ter vergelijking: een bruin bolletje bevat 117 calorieën en in een latte machiato (waar ik er al snel 3 per dag van drink) 44 calorieën per kopje.

Van Stepaday mocht ik 1400 calorieën per dag eten, maar ik kwam eigenlijk bijna nooit aan dit aantal. Ik ben wel streng voor mezelf geweest, maar ik denk nog niet streng genoeg. Ik ben nog niet helemaal blij met resultaat en dat komt niet door het dieet maar aan mijzelf. Eten is zo gezellig :-)

Ik ga dus gewoon lekker verder met Stepaday en verleng mijn abonnement nog even! Stepaday is echt een levensstijl en niet een crash dieet. De maaltijden zijn lekker en de regels behapbaar. Nog even doorzetten en ik heb mijn streefgewicht!

Dit is het eindresultaat... Ik ben er erg blij mee! (klik op de foto om de leuke snake skin scarf te bestellen die Tamar draagt)

www.stepaday.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties