0

Tiel – De laatste jaren zie je steeds meer statement jewelry voorbij komen. De combinatie van teksten, goede doelen en sieraden is een succesvolle formule gebleken. Sieradenmerken blijven zich hierin ontwikkelen en ook in de fashion zie je teksten terug.

Met een statement piece kun je een stijl, gevoel of bepaalde invloeden uitdragen. In de Grazia spotte ik deze ring van Textring. Een erg leuk nieuw merk, waarbij je een persoonlijke boodschap kan laten ingraveren. De Grazia spot het ook als trend, dus wees erbij!

Textring in de Grazia

Ook de ballchain met statement munt is geweldig

Een merk wat voor statement jewelry staat is Ettika. Ik ben persoonlijk helemaal fan van dit veelzijdige merk. Er zijn niet veel merken met zo’n giga collectie. Voor iedereen is er wat wils. Nieuw in onze webwinkel zijn de statement ringen en ballchain kettingen met statement munt van Ettika. Werkelijk geweldig zijn ze!! Zelf ben en ik gevallen voor de statement ring oud zilver met de tekst ‘Dreams come true if you really want them to’.

Ik ben voor deze gevallen.....

Humanity for All is ook typisch een merk wat met statement jewelry een beleving heeft neergezet. Met prachtige teksten van Ghandi, Nelson Mandela en Martin Luther King op de stoere leren armbanden is de statement snel gemaakt! Ook steun je direct het goede doel gezien er een gedeelte van de opbrengst naar het Rode Kruis gaat. Dus : Plant peace, Make a difference en Speak Kindness.

Humanity for All

zijn armbanden voor je medemens

Teksten zie je dus heel vaak terug in sieraden. Wie heeft er nu niet een bedeltje met Love, Hope of Happiness ergens aanhangen. De teksten brengen een bepaald gevoel met zich mee en kunnen de perfecte inspiratie zijn voor een cadeau of liefdesverklaring. Erg leuk zijn deze kettingen met ‘Best Friends’ uit de webshop Lexington Avenue. Een kun je voor jezelf houden en 1 voor je beste vriend(in). Hoe leuk is dat!!

Best friends forever

Dus ladies, ga snel een statement maken! Er is keuze genoeg……

Xoxo Kim
www.hyki.nl

Volg mij ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties