0

Den Haag – Ik durf te wedden dat iedere vrouw die weleens in de spiegel kijkt niet altijd helemaal tevreden is met wat de spiegel haar vertelt. Toch? Een puistje, een dikke vette wal, een wipneus, een flapoor, te dunne lippen, een aanwezige kin, ja iedereen zeurt wel eens, de één in stilte, de andere laat het graag de hele wereld weten. De één iets vaker, de ander wat minder.

Ik hoor bij de groep zeurt iets vaker, en laat het graag de hele wereld weten. Oke, dat moet ik natuurlijk eventjes uitleggen voordat iedereen hier straks denkt dat ik een door schoonheidgeobsedeerde dramakoningin ben. Ik vind mezelf heus niet lelijk en er zijn dagen dat ik best wel blij word als ik in de spiegel kijk, er zijn zelfs nog meer dagen waarop ik gewoon ‘tevreden’ ben, maar er zijn ook van die dagen, meestal ten tijden van die ene periode in de maand, dat ik denk ‘waarom ik?’
Mijn neus wipt een beetje, vooral als ik eet gaat ie steeds maar op en neer, dat vinden mensen meestal schattig en ik kan er normaal ook wel mee leven, maar soms vind ik het ook net een skischans. Mijn lippen zijn saai, totaal niet aanwezig, ik heb ze ja, maar daar is alles mee gezegd. Mijn huid is een drama (op dat moment van die fijne periode ook echt) puistjes, putjes (littekens) en dan begin ik te plamuren, wordt het natuurlijk alleen maar erger!

Soms heb ik net een wipneus..

Op dat soort dagen verlang ik naar de lippen van Doutzen, de huid van Hilary Duff, het haar van Lauren Conrad en het lichaam van Gisele Bundschen, oh ja en filmsterrenlicht natuurlijk, altijd en overal waar ik ga op mij. Misschien zou het dan ook wel handig zijn als ik altijd een entourage tot mijn beschikking had. Iemand die er op ieder moment van de dag voor zorgt dat mijn make-up goed zit en een meisje voor mijn haar natuurlijk.

God, god, god, met dromen heb ik geen enkel probleem, het is helaas jammer dat je van zeuren en verlangen naar andermans uiterlijk niets opschiet.

Liefs,

Annemerel
www.annemerel.com

Volg mij ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties