0

NEW BLOG: Sieraden trends gespot door Hyki Amsterdam – ‘Voor dit najaar zijn er duidelijke trends en stijlen te herkennen bij de verschillende sieradenmerken. Natuurlijk sluiten deze aan bij het mode beeld voor het najaar! Om een goed beeld te krijgen van de stijlen heb ik besloten om moodboards te gaan maken. Dus op naar de lectuur afdeling van de Bijenkorf.

Het meisje bij de kassa vroeg of ik lekker op vakantie ging met alle bladen… Nou nee, het is voor mijn werk zei ik! Leuk werk zei ze!!

Van magazines raak ik geinspireerd

Van magazines raak ik geinspireerd

En dat is het ook… Van de bladen krijg je altijd weer inspiratie en inzichten. Ook spot je nog weer leuke nieuwe dingen. Zoals deze nieuwe ontdekking in sieradenland. Een armband die een parfumgeur afgeeft! Gespot in de nieuwe Jackie.

Gespot in de Jackie, hij ruikt!

Gespot in de Jackie, hij ruikt!

En een leuk moodboard van Merle Deterink, directeur van Amsterdam International Fashion Week, die de armband Lucky draagt van Barong Barong die wij ook verkopen by HyKi.

Merle Deterink's stijl is ook Hyki!

Merle Deterink's stijl is ook Hyki!

Merle Deterink draagt dit armbandje van Barong Barong

Merle Deterink draagt dit armbandje van Barong Barong

Op naar de moodboards… die ik natuurlijk met jullie wil delen. En hopelijk voor veel inspiratie zorgen………

NEW BLOG: Sieraden trends gespot door Hyki

ROCK CHICK:
De trend Rock Chick is ook deze winter helemaal hot en happening! In de sieraden zien we dit terug in veel armbanden met elkaar gecombineerd, grote en groffe kettingen in veel lagen. De materialen die voor de sieraden gebruikt worden zijn leer, metaal en studs.

Rock Chick

Rock Chick

LOVELY VINTAGE:
Oudroze, brons, cognac, winterwit en bruin zijn DE kleuren voor dit najaar. Een hang naar romantische sferen zien we het modebeeld bepalen. In de sieraden vind je dit met name terug in de kleuren en mooie fijne materialen. In de Vintage stijl is oog voor detail erg belangrijk. De sieraden in deze lijn zijn subtiel afgewerkt en er zijn prachtige materialen gebruikt die een rijke uitstraling geven.

Lovely Vintage

Lovely Vintage

HEAL THE WORLD:
Een echt modebeeld zijn de sieraden en fashion met een bepaald statement. Zo zie je veel peace en love tekens, maar ook spirituele teksten zijn helemaal hip. Gebruik van materialen zoals hout, leer en katoen komen veel terug in deze stijl. Een aantal sieraden merken koppelen een sieraad aan een goed doel. Zoals bijvoorbeeld Humanity For All, de Heart Bracelets en de Bio-Logic lijn van Blinckstar*.

Heal the world

Heal the world

Het thema ‘Heal the World’ past ook helemaal de stijl van de Hip & Hippie kaarsen. Dit merk is door Melanie Meijer, eigenaresse Melz Jewelry en agente van Ettika, naar Nederland gehaald. De kaarsen zijn gemaakt van soja en in 7 geuren en verschillende maten verkrijgbaar. Ik ben er helemaal weg van! De thema’s van de Hip & Hippie kaarsen hebben allemaal een betekenis en er wordt een gedeelte van de opbrengst aan een goed doel geschonken. Vanaf deze week zijn de kaarsen van Hip & Hippie dan ook te koop via HyKi.’

Hip & Hippie kaarsen

Hip & Hippie kaarsen

Alle sieraden die je op de moodboards ziet zijn te koop via www.hyki.nl

Volg mij ook op Twitter!

(Kim Martens)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties