0

Tiel – Sylvie van der Vaart was een van de eerste die met haar Pure een eigen sieradenlijn had. Nu zie je dat er erg veel sterren met een eigen lijn komen of zich verbinden aan een sieradenmerk. Immers heeft het zich wel bewezen dat deze marketing tool zijn vruchten afwerpt.

Veel mensen willen zich graag identificeren met de bekende sterren. Zo kan het maar zo zijn dat wanneer een ster een sieraad draagt dit ineens een hype wordt. Welk sieradenmerk droomt daar nou niet van?!

Sylvie was een van de eerste......

met haar eigen sieradenlijn

Zo heeft upcoming ster Cheryl Cole in samenwerking met juwelier Grisogono een eigen ringenlijn ontworpen die Promise heet net zoals haar nieuwe single. De ringen die Cheryl heeft ontworpen zijn stoer maar ook super vrouwelijk. Erg mooi! En zie je Kim Feenstra terug in de campagnes van Zinzi als ook Fatima Moreira de Melo.

Cheryl Cole maakt haar eigen promise....

Fatima en Kim voor Zinzi

Er zijn ook familieleden van bekende sterren die een sieradenlijn op de markt brengen. Denk hierbij aan Cyntha H, het nichtje van George Clooney, die met haar stoere statement armbanden groot is geworden in Amerika. Het merk is inmiddels ook al enige tijd in Nederland verkrijgbaar, o.a. bij HyKi. Cynthia H heeft door het ontwerpen van sieraden een uitweg gevonden voor haar verslavingen. De teksten die je terug vindt op de statement tags hebben daarmee een dieper liggende gedachte. Mijn favoriet is de Karma Bracelet met de tekst : What goes around, comes around!

Cynthia H zorgt voor sieraden met een boodschap

Mijn favoriet van de collectie

Trots kunnen we natuurlijk zijn op onze eigen Doutzen die voor de wintercampagne van Tiffany’s het model is. Wat geweldig moet dat zijn om voor dit bekende merk model te zijn. Zou ze het blauwe doosje mogen houden met inhoud?!!?!?

Doutzen voor Tiffany's

Met het beroemde blauwe doosje...

Ik ben benieuwd wie de volgende ster is die een eigen lijn op de markt gaat brengen…….

Xoxo Kim

www.hyki.nl

Volg mij ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties