0

Tiel – Naast HyKi heb ik samen met Tessa van Baal, Ambra Collections, een samenwerking onder de naam Precious Design. Hierin ontwerpen we in private label sieraden of accessoires naar de wens van de klant.

Zo kwam ik via mijn shop-in-shop klant Erik Hol, eigenaar van de Prinsenhof Mode in Borne, in contact met Jackie Jansman. Jackie is eigenaresse van Sjjans Lingerie en daarnaast werkzaam als stylist. Jackie had voor haar lingerielijn een fotoshoot gepland staan met model Nicolaw Dow en zocht nog sieraden voor bij de shoot. Dat kan geregeld worden, zei ik!
Zo ging ik op een ietwat bewolkte dag in juli op naar Enter voor de fotoshoot. Ik deed de styling van de sieraden en had mijn tassen vol geladen met Ambra Collections, Blinckstar* en 2mBrace. Ik kwam bij een prachtig mooie villa terecht, waar ik alleen maar van kan dromen! We hebben de hele dag aan de shoot gewerkt en ook af en toe moeten wachten op de zon! Maar…. het resultaat mag er zijn en ik vond het echt geweldig leuk om te doen.

Dit is de badmode voor deze zomer van Sjjans

En dit is mijn favoriete set!

Jackie kwam met een erg leuk idee voor een charm aan de BH als sieraad. Haar lingerie is namelijk zo te combineren dat met het hemdje je het als bovenmode kan dragen. Jackie leek het dus leuk als daar een soort van sieraad aan verbonden werd. Met deze informatie en geweldige opdracht zijn Tessa en ik in een brainstormsessie gegaan. We hebben 16 charms ontworpen, waaruit Sjjans er 3 heeft gekozen die standaard bij een set lingerie wordt geleverd.

En dit zijn de Sjjans Charms

Zo komt het er uit te zien als sieraad voor je BH!

Vinden jullie ze ook niet geweldig?? Sjjans, Tessa en ik zijn erg trots op het resultaat. En in diverse leuke sessies met elkaar zijn we tot een nieuw product gekomen in lingerieland. Klanten van Sjjans reageren erg positief en enthousiast. Wat ons heeft aangezet tot een Sjjans Charm lijn. Deze lijn komt eind november in de winkels!

Een van de Sjjans Charms

Daphne Deckers zegt niet voor niets voor haar eigen lijn WOW! :  ” Een mooi decolleté is een sieraad.”

Daphne zegt WOW!

Ik ben het helemaal met Daphne eens!!

Xoxo Kim

Volg mij ook op Twitter!

www.hyki.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties