0

NEW EDITORS BLOG: Fleur Amsterdam – Hoeveel kleding past er in één kast? Ik ben geloof ik hard op weg het wereldrecord te behalen met een garderobe die letterlijk uit zijn voegen dreigt te barsten. Nu ben ik het type dat niets weg kan gooien en het dan ook weer niet kan laten om nieuwe aanwinsten te verwelkomen.

En ja, dan is het natuurlijk aftellen tot de bom barst. Ik kan je melden dat dit momenteel op meerdere plaatsen is gebeurd! Nu weet ik mijn kledinghopen prima te omzeilen, maar mijn vriend weigert dit simpelweg en baant zich vervolgens, tot mijn grote ergernis, een weg tussen de talloze tops, jeans en jasjes compleet met hangers.

Fleur1

Afgelopen weekend beleefde ik een halleluja-moment bij een vriendin die mijn garderobe met gemak overtreft, en mijn rommel al helemaal. Mevrouw ging verhuizen en ik was de aangewezen persoon om te helpen haar rommel gestructureerd te transporteren van A naar B. In ieder geval de inhoud van haar overvolle kamer in een gelimiteerd aantal dozen krijgen, zo luidde de missie.

Ontploffingsgevaar!

Ontploffingsgevaar!

Nu is dit al een pittige klus, maar met de brandende zon op het raam en stof dat overal vandaan lijkt te komen was het af en toe happen naar adem in haar kleine slaapkamer. Er leek geen einde aan te komen, na haar hele jeanscollectie door mijn handen te hebben gehad kwam ik erachter dat ze ook een obsessie voor schoenen, tassen en lingerie heeft.

Fleur2

Ik weet wat voor XXL-inloopkast ruimte kan bieden aan haar shopverslaving, maar ik ben bang voor haar dat hij niet in de IKEA gids staat. Ik vrees nog meer voor haar vriend met wie ze haar nieuwe optrekje deelt, die met moeite een minimaal aandeel in hun kast zal weten te veroveren. De grapjes over haar shopverslaving zijn dan ook het favoriete gespreksonderwerp tussen ons tijdens het dozen sjouwen.

Hier dromen we natuurlijk allemaal van..

Hier dromen we natuurlijk allemaal van.. (IKEA)

Eenmaal thuis ontkom ik niet aan mijn eigen troep en besef ik dat ze niet de enige is met een uit de hand gelopen liefde voor kleding. Tijd om schoon schip te maken!

Love, F

Volg mij nu ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties