0

Amsterdam –  De uitnodigingen voor sample sales stromen weer binnen en dat betekent een druk shopschema dat mij van de ene afgelegen loods naar de andere brengt om ongegeneerd op koopjes te jagen. Dat laatste valt vaak nog te bezien, want in mijn enthousiasme geef ik tijdens het shoppen toch meer uit dan verstandig is.

Het gevoel van koopjes jagen brengt het slechtste in de vrouw naar boven. Hysterische taferelen waarbij vrouwen elkaar duwen en om kledingstukken vechten zijn geen fabeltje. Al kun je uiteraard mij niet op dergelijk gedrag betrappen. Ik ben meer de underdog die alles goed in de gaten houdt en voordat de rest het door heeft net dat jurkje uit het rek weet te vissen, met een trots gevoel loop ik vervolgens naar buiten met mijn vangst.

Sample sales zijn zowel goed als slecht voor je portemonnee. Je denkt een hoop geld te besparen maar komt vaak thuis met koopjes die zo de kast in verdwijnen om er niet meer uit te komen. Daarom maak ik tegenwoordig van te voren een wishlist en bezoek ik alleen de echte leuke sales.

I love to shop!

Natuurlijk vind je op www.ilovesamplesalesnews.com de leukste sales van Nederland. Uit ervaring weet ik dat de grote sample sales met meerdere merken vaak een garantie zijn voor succes.  Zo behoort PINC (Prijzig IS Niet Cool) tot één van mijn favorieten en ook bij de super sample sale met veel mooie merken die NET 5 en 42hrsclub dit weekend organiseren is het keuze in overvloed.

Voor de liefhebber! Meer informatie is te vinden op www.ilovesamplesalenews.com

Door al dat shoppen is mijn kast ook nodig aan een opruiming toe, mijn probleem is alleen dat ik makkelijker koop dan weggooi en zo blijft mijn kledingkast nog wel even groeien vrees ik. Klinkt waarschijnlijk ook als een herkenbaar probleem?!

Love, F

Volg mij nu ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties