0

Amsterdam – Je bent wat je eet, maar ook wat je op je gezicht smeert… Met dit gegeven in mijn achterhoofd begon ik mijn zoektocht naar het ultieme organische make up merk. RMS is een organisch merk ontwikkeld door make up artist Rose Marie Swift.

Haar make up lijn is vrij van chemicaliën en conserveringsmiddelen. Het is gemaakt van kostbare, biologische ingrediënten die goed zijn voor je huid, en je een gezond en stralende look geven.
Het zijn heerlijke producten die zich mede door de natuurlijke ingrediënten zoals biologische cacao, shea butter, rozemarijn en kokosolie gemakkelijk laten mengen. Daarnaast ruikt de hele lijn….eetbaar!

Tip: Probeer de cream eyeshadow voor een transparante glans met een ‘soft metallic look’

Ook leuk dat Pat McGrath RMS Beauty “Magnetic” Cream Eye Shadow voor de modellen heeft gebruikt tijdens de Valentino  2011 spring Show!
Van lip & skin balm tot ‘Un’Cover up, Lip2cheek en crème oogschaduw tot mijn favoriet, de Living Luminizer. Een must have en de bestseller uit de lijn.

Lip & skin balm in Simply vanilla en Simply cacao ruiken heerlijk.
Voor een snelle ‘touch up’ meng je “Un” cover up met de lip & skin balm. Te gebruiken als concealer, camouflage en foundation in- één.

Tip: Gebruik je ringvinger om crème make up producten aan te brengen. Met deze vinger oefen je de minste druk uit. Resultaat: Een vlekkeloos aangebrachte make up!

Amanda Rijff

Volg mij ook op Twitter!

www.makeuponyourmind.com

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties