0

Amsterdam – Donderdag avond 18:00, terwijl Fuse (including me) hard op weg is naar de kick-off van het Estée Lauder Pink Ribbon Gala, begonnen 100 meter verderop de Drie Dwaze Dagen in de Bijenkorf.

Voor veel mensen is dit dé kick off van het cadeautjes seizoen in de aanloop naar sinterklaas en kerst. Honderden gele tasjes slenterden over het beursplein met hun net gekochte aanwisten stevig omarmd. “Een sinterklaas of kerst papiertje doen?” vragen ze nu al aan de kassa. Heerlijk al die mensen die met wenslijstjes werken en zondag 4 december rustig thuis zitten met een goed boek. Terwijl anderen die zondag juist volledig moeten benutten en langs de winkels moeten stieren voor de last minute aanschaffen.

Beurs van Berlage in roze en 100 meter verderop de DDD in de Bijenkorf!

Deel team Fuse

Lauren op de roze loper bij Pink Ribbon

Vaak regent het deze zondag, staat de stad vol en vind je lege schappen. Hoe heerlijk ik optie 1 ook vind klinken, ik blijf mezelf vinden in die regenachtige stad met second choices in mijn mandje. Niet fijn voor mijn humeur en al helemaal niet voor de mensen met wie ik de feestdagen vier.

Voor verjaardagen is dit vaak niet anders. Hoe vaak kom je er niet op de dag zelf via Facebook achter dat je vriendin/ schoonzus/collega jarig is. Een “gefeliciteerd” op de ping vind ik onpersoonlijk, een kaart komt niet meer aan en een boek op Bol.com te laat besteld. En toen was daar Kudoo.

Nummer 1 op mijn wish list.

Via deze Facebook app koop je virtueel en in real life een cadeau. Het virtuele cadeau verschijnt onmiddellijk op de wall van de gelukkige ontvanger en het cadeau gaat op de post. Zo komt jouw virtuele cadeau helemaal op tijd aan en is de pret van het echt ontvangen nog groter! Adresboek vergeten of weet je het adres waar het cadeau naartoe moet überhaupt niet? Geen probleem, de ontvanger geeft via de link op zijn wall zelf het adres op waar hij/zij  het cadeau wilt ontvangen!

Hebben!

Ideaal cadeau voor lootjes trekken!

Ketting van Club Manhattan via Kudoo, hebben!

Mijn James Worthy ligt klaar, de paraplu blijft bij de deur, want ik weet al helemaal hoe ik zondag 4 december ga doorbrengen. Dit jaar doet mijn iMac het werk.

Volg je me ook op Twitter?

(Tekst en Beeld: Lotte van der Duin)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties