0

Amsterdam – Twee weken geleden vertrok ik voor een persreis naar Hillside SU, een design hotel aan de zonnige kust van Antalya dat al jaren op mijn verlanglijstje stond. Doel van de reis is uitermate belangrijk: het ervaren van het ‘Hillside SU-gevoel’.

Ik hoor je denken, ‘wat is dit voor zweverig gedoe?!’ Ik houd het simpel; ‘ongegeneerd relaxen’ is namelijk het toverwoord waar Hillside SU voor staat. Tja, iemand moet verslag uitbrengen van dit soort gevaarlijke oorden op de wereld waar politieke toestanden hoogtijdagen vieren – not! Nadat ik de gehele cd-collectie van Hillside SU grijs gedraaid had om vast in hogere sferen te komen, was het dan eindelijk zover. De ochtend na het Pink Ribbon diner vertrok ik onder andere met Tom Sebastian en mijn Goodiebag-Girl compagnon Evelyn van Hasselt naar Turkije.

Prachtig uitzicht vanuit de oude stad Antalya

Geland en wel werden we opgehaald door de Hillside SU-bus die ons in een kwartier rijden voor de deur van het hotel afzette. Het is de lounge die ik herken van de plaatjes. Zes enorme discoballen sieren het enorm hoge plafond met op de grond loungebedden om in weg te zakken. Wanneer je per ongeluk over ‘hotel lobby’ in plaats van ‘lounge’ spreekt begint er nog net geen sirene te loeien. De lounge is duidelijke de zaal waar Hillside SU de boeken mee is in gegaan.

Tom geeft ons een make-up les in de 9,1/2 Suite van Hillside SU

Aan creativiteit geen gebrek in Hillside SU.

Niet veel later is iedereen geïnstalleerd op de kamer en zijn we alweer toe aan het diner. De eerste avond eten we bij buffetrestaurant Kirmizi dat ‘rood’ in het Turks betekent (wanneer je een week in Hillside SU verblijft betaal je gemiddeld 150 euro per 2-persoonskamer inclusief ontbijt en diner bij Kirmizi). ‘s Avonds taai ik af naar mijn wit met rode kamer om op mijn gemak rond te snuffelen in de mini-bar en de mappen met mogelijkheden die het hotel biedt (denk aan het kiezen uit vijf verschillende hoofdkussens, etc) te bestuderen met een reinigend masker van The Make Up Store op mijn hoofd. Ook neem ik het menu van de Sanda Spa door waar ik komende tijd heel wat uren van mijn leven ga doorbrengen.
De dagen die volgen bestaan uit ontbijten, een boekje lezen op het strand, afkoelen in zee, lunchen bij het zwembad, de oude stad Antalya bezoeken, een enorme shoppingmall in de buurt van Hillside SU leegtrekken, dansen tijdens een beachparty en de overgebleven uren in de Sanda Spa doorbrengen. Dit klinkt overduidelijk als bezigheden voor mensen die hun IQ een oppepper willen geven. De meest bijzondere behandeling die ik kreeg in de Spa was de ‘Crystal Massage’ van 90 minuten. In anderhalf uur werden alle afvalstoffen uit mijn lichaam gekneed dankzij vier verschillende massagetechnieken: Shiatsu, Lomi Lomi, Zweedse- en Thaise massage. De kristallen die hierbij gebruikt werden hielpen om de energie weer voluit te laten stromen.

Ik krijg een Body Coffee behandeling voor mijn voeten

Met Eef aan het diner.

Wat een slok wodka al niet met een mens kan doen...

Al met al kijk ik terug op een zeer ontspannen reis met service, gastvrijheid en culinaire hoogstandjes op top niveau. Enige is dat je je goed moet voorbereiden op de oase aan wit die je over je heen krijgt bij het betreden van de kamer. Nee, het is geen Menthal Hospital waar je in belandt, het is Hillside SU waar Shakira, Jennifer Lopez en Micky Rourke diepe ontspanning vonden tijdens het Golden Orange Film Festival in Antalya. Via internet boek je een rechtstreekse vlucht tegen redelijke prijs naar Antalya om Hillside SU vervolgens van dichtbij mee te maken.

Volgende keer verslag van een knipbehandeling bij Coup d’État en heel veel nieuwe producten in beautyland.

X,
Karlijn

Volg mij ook op Twitter!

Welk beautynieuws het 8-uur journaal net niet haalde maar ik jullie niet wil onthouden:

Launch van Trussardi's nieuwe Eyewear Collection voor komende zomer

Orofluido – gesignaleerd in de Marilyn Monroe goodiebag van ELLE gemaakt door Goodiebag Girl-
Orofluido haarelixer is een haarverzorgingsproduct op basis van natuurlijke oliën dat snel door je haar wordt opgenomen. Sprenkel een paar druppels Orofluido in je handpalmen en verdeel het over je haar. Het zal glanzen als nooit tevoren zónder vet te worden. Alleen verkrijgbaar bij de betere kapsalons. (24,00 euro)

Orofluido Singola

Nescafe beauty koffie
Turkije loopt vooruit in de beautyfood industrie. Wij signaleerden in een Turkse supermarkt deze Vita-Lift en Lift-Aktif koffie van Nescafe. Heerlijk om ‘s ochtends wakker te worden met een vers gezet kopje koffie uit een zakje en daar nog mooi van worden ook.

Turkse beauty-koffie

Yagua – beautydrink
Echte schoonheid komt van binnenuit. Het is een cliché, maar o zo waar! Yagua helpt je in balans te blijven en draagt bij aan een positieve uitstraling. Het stijlvol verpakte drankje bestaat uit enkel natuurlijke ingrediënten.

www.coupdetat.nl, www.orofluido.com, www.yagua.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties