0

NEW BLOG: Oranje jurk Amsterdam – Nou, ze zijn weer vrij! Onze Bavaria babes. Gelukkig! Misschien had ik blij moeten zijn toen ze opgepakt werden, al dat oranje zit me een beetje in de weg.

NEW BLOG: Oranje jurk

Ik speel mijn voorstelling in een oranje jurkje, al een jaar. En toen ik de voorstelling schreef wist ik het al, hij moet gespeeld worden in lichtblauw of oranje. Na een zoektocht van een maand of 6 vond ik eindelijk het ultieme oranje jurkje op Asos. Een schatje dat je losvallend kunt dragen, of de ceintuur naar achterbinden waardoor het getailleerd wordt. Hoera. En ik vind superstoere oranje enkellaarsjes. Hopla, een tien voor styling van mezelf.

Mijn oranje jurkje

Mijn oranje jurkje

Wist ik veel dat met het naderende WK  mijn oranje jurkje een volstrekt andere betekenis zou krijgen.
Dus toen ik afgelopen week in ergens in Zeeland mijn voorstelling speelde vertelde ik meteen aan het begin maar dat mijn jurk niet bij een six pack bier zat. Zaal plat van het lachen, mannelijk  publiek ook blij want ik plakte er een voetbalgrap aan. Een blondje in een oranje jurk dat een voetbalgrap kan bedenken. De avond kon niet meer stuk.

NEW BLOG: Oranje jurk

Ik had hem best willen hebben, die oranje jurk van Bavaria. Geweldig  toch dat er eindelijk iets eleganters voor het oranje vrouwen legioen te krijgen is dan een synthetisch hup Holland hup t –shirt.
En nou is ‘ie nergens meer te krijgen…. Het is een goed jurkje. Hulde aan Bavaria en SuperTrash. En de vrouwen die hem wel hebben worden opgepakt… Want het zou verkapte reclame zijn. Raar, ik heb nog nooit iemand met een Unox muts gearresteerd zien worden. Om de muts dan. Maar omdat je het haar van de Bavaria babes niet bij het jurkje krijgt zou ik er hem wel bij opzetten.

De Bavaria DutchDress

En als Nederland geen wereldkampioen wordt, heb ik nog een lichtblauw zijden jurkje van Traffic People klaarliggen. Als alternatief. Maar voor nu speel ik mijn voorstelling nog even door in het oranje. Reclame voor mezelf. En misschien doe ik morgenavond ook wel een pletterpet op. En dan ga ik heel hard op mijn oranje vuvuzela blazen.

Uit solidariteit met de oranje vrouwen.

Zij zijn een betere reclame voor Nederland dan de uitslag van de verkiezingen.

x,

Lot

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties