0

NEW EDITORS BLOG: FleurAmsterdam – Er zijn van die dagen dat je gewoon je huis niet uitkomt. Nou had ik afgelopen week een goed excuus met een deadline die 24/7 doorwerken vereist. Op zo’n dag met de laptop zijn make-up en een fatsoenlijk outfit uiteraard niet prioriteit nummer 1.

Erg confronterend is het dan als daar ineens de TNT-man op de stoep staat met een verlaat pakketje van de H&M. Hij loopt snel weg en als ik in de spiegel kijk ontdek ik wat de arme man afgelopen minuten te verduren heeft gehad.

Fleur

Tegen die wallen kan geen crème op. Slapen is overrated, zo spreekt deze workaholic, maar helaas laat moeder natuur me hier niet ongestraft mee wegkomen. De geringe nachtrust van de afgelopen dagen tekent mijn gezicht en ik zie daar zowaar een rimpel! Nu snap ik dat ze in de politiek in één klap tien jaar ouder worden. Misschien dat politici er daarom een apart uiterlijk op nahouden. Maar ja, wat wil je ook als je naar het peroxide haar van Wilders en het bloempotkapsel van Balkenende aan moet kijken!

Carrie is zelfs fashionable achter haar laptop!

Carrie is zelfs fashionable achter haar laptop..

Terug naar mijn moment met de postbode. De inspiratie was inmiddels ver te zoeken en zo ook mijn uiterlijke verschijning. Op de één of andere manier presteert Carrie in SATC het om zelf tijdens een opsluitsessie in haar stulpje in NYC onder het mom van ‘aan een deadline werken voor de Vogue’ om er meer fashionable uit te zien dan ik op een gemiddelde doordeweekse dag.

Fleur

Terwijl ik verder denk aan haar outfits wordt mijn behoefte om door te typen steeds kleiner, maar mijn behoefte om te shoppen steeds groter. Ik hoef niet nog een keer in de spiegel te kijken om te realiseren dat een rondje stad er vandaag niet inzit en aangezien ik toch nog achter mij laptop zit is de stap  naar mijn favoriete webshops snel gemaakt. Zo beland ik in de webshop van Vanilia, die van We like fashion en natuurlijk sla ik de ILFN store niet over. Voordat ik het weet heb ik een virtuele winkelwagen vol nieuwe aankopen. Het duurt misschien wat langer maar zo heeft de TNT-man tenminste weer een reden om een bezoekje aan mijn deur te brengen..

Mijn H&M aankoop is gelukkig al binnen!

Mijn H&M aankoop is al binnen, nu de rest nog!

Love, F

Volg mij ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties