0

Amsterdam –  De vraag die vrouwen het meest bezig houdt is ongetwijfeld  “Wat moet ik aan?” steevast gevolgd door ”Maakt dit me niet te dik?”. Zelf maak ik me hier ook nogal eens schuldig aan, al helpt een spiegel die niet terug praat en een vriend die al begint te zuchten als ik vragend voor hem ga staan natuurlijk niet echt.

Het blijft altijd een dilemma. Of je nu een sollicitatiegesprek hebt, uitgenodigd bent voor een hip feest of als je gewoon op een normale dag naar je werk gaat. Niets is lastiger dan ‘s ochtends de juiste outfit kiezen. Met je nog slaperige hoofd onder hoge tijdsdruk een outfit uitkiezen waar je jezelf de hele dag happy in voelt is een hele opgave.

Worden het vandaag streepjes met of toch zonder jasje?

Mijn vriend is ‘s ochtends altijd in vijf minuten klaar, maar wij vrouwen hebben gewoon te veel keuze! Worden het pumps of comfortabele sneakers, een makkelijk jurkje of een spannender exemplaar of toch maar die soepel vallende broek met casual shirtje.

Hoe meer keus, hoe moeilijker dus. Met een volle kast durven te beweren dat je niets hebt om aan te trekken, je zou het bijna gaan geloven. Toch kan ik mij helemaal vinden in deze contradictie en weerhoudt dit mij er niet van om mijn garderobe regelmatig aan te vullen en zo de keuze mogelijk nog moeilijker te maken.

Zou er nog ruimte zijn voor dit schattige rokje van de H&M?

Uiteindelijk gaat het allemaal om de juiste keuzes maken, of het nu om je garderobe, werk of andere belangrijke zaken gaat en met deze tegeltjeswijsheid sluit ik deze blog af.

Love, F

Volg mij nu ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties