0

Amsterdam – Ik zat deze week heerlijk koffie te drinken met een goed vriendinnetje van mij, Graziella. We konden elkaar nog net even treffen tussen alle AIFW gekte die zich in Amsterdam afspeelt op dit moment. Graz is styliste en is haar hele leven al bezig met beauty en fashion. Ze helpt vrouwen een stuk van hun identiteit neer te zetten door middel van hun uiterlijk.

De manier waarop iemand zichzelf styled of wordt gestyled heeft volgens mij heel veel met psychologie te maken heeft. Hoe voel ik me vandaag? Welke kleuren zetten mijn gevoel en intentie neer? Wil ik iemand verleiden dan ga ik voor dat strakke zwarte jurkje. Do I have to impress? Een mooi getailleerd jasje met een rokje. Bij elke gelegenheid of emotie past wel een kledingstuk. Kleding is verheven tot een ultiem status symbool.

Ik ben geïntrigeerd door de balans en wisselwerking tussen innerlijke,- en uiterlijke schoonheid. Hoe zorg je ervoor dat een kledingstuk een verlengde van je gevoel of je identiteit is, een uiting, in plaats van een voorwaarde voor wie je bent. Wat ik bedoel te zeggen is; Als je een sterke identiteit hebt, je voelt je goed, trek je je “Louboutins” aan om jezelf vanuit je innerlijke kracht neer te zetten in de wereld. Als je denkt dat je zonder Christian Louboutin geen compleet mens bent dan is het geen uiting maar een opvulling.
Wij vrouwen zijn mooie, sensuele, en fashionable wezens. We zijn hierop aarde om onszelf neer te zetten. Zowel innerlijk als uiterlijk.

Als je in de Spiegel kijkt weet dan dat er niet 1 mens op de aarde gelijk aan je is. Besef je uniekheid, trek je kleding aan, doe je make-up op en zet jezelf neer! Geniet van je schoonheid en van de Fashion Week natuurlijk.

“The greatest waste in the world is the difference between what we are and what we could become.”

Liefs

Gladys
(Founder Gladly)

Wil jij meer Gladys en spiritualiteit? Meldt je dan aan het nieuwste spiritual Lifestyle Magazine: www.gladly.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties