0

Amsterdam – Een tijdje geleden was ik uitgenodigd door Kapsalon Koffijberg via WELLA. Ik kreeg een kleurbehandeling en knipbeurt aangeboden. Door alle drukte met alle sites kwam mij dat heel erg goed uit want ik had een MEGA uitgroei!

Bij aankomst werd ik verwelkomd met een kopje thee en kreeg ik gelijk een kleur analyse. Met een een kleur analyse krijg je stukken stof om je heen in verschillende kleuren en daar kwam uit dat ik een ‘warm type’ ben dus warme kleuren staan mij goed en daar werd mijn nieuwe kleur ook op aangepast. Zie hieronder alle foto’s.

Uiteindelijk gingen we voor warmere high lights met de kleur Magma 03

De salon van Koffijberg

Ja daar zie je 'm! Een enooorme uitgroei...

Super charmant al die folies in mijn haar... NOT! Maar wie mooi wilt zijn...

Deze color fresh haalt de gele ondertoon uit je haar. Na elke wasbeurt gerbuik je de color fresh. Ik heb gelijk een flesje aangeschaft. Aanrader!

Tijd om alles uit te spoelen en natuurlijk een heerlijke hoofdmassage... Daarna werd ik geknipt en gefohnt en werd mijn haar af gestyled met Wella producten.

Wil jij ook zo’n kleur en knip behandeling? Kijk dan hier voor de site van Koffijberg www.koffijberg.nl, of klik hier voor een Wella salon bij jou in de buurt www.wella.com.

Love, Annic.

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties