0

Amsterdam –  Wijsheid komt met de jaren en gevoel voor mode ook, als je het mij vraagt. Dacht je vroeger helemaal hip te zijn met je geföhnde coupe, nu kan je wel door de grond zakken bij het terugdenken aan dit gênante modemomentje.

Een gezellig avondje met mijn vriendinnen liep uit op eindeloos herinneringen ophalen aan onze tienerjaren met ter ondersteuning de nodige fotoboeken om onze modeflaters weer voor de geest te halen. “Hoe heb ik dat ooit aan kunnen trekken? ” is steevast de verschrikte kreet bij het zien van weer een nieuwe foto.

Oude miskoop: mooi oranje is niet lelijk.. toch ?!

Niet alleen onze garderobe heeft een flinke make-over gekregen, ook de rest van onze verschijning heeft een flinke boost gekregen. De jeugdpuistjes, babyvet en het opstandige pubergedrag zijn we gelukkig ontgroeid, het heeft plaats gemaakt voor zelfbewuste vrouwen die de sportschool niet schuwen met een goede kapper  en stijlvolle kledingkast.

Terwijl het gevoel voor plaatsvervangende schaamte met de minuut toe blijft nemen, gaan we vrolijk verder met herinneringen ophalen. We hebben geen trend overgeslagen, van ontplofte kapsels tot foute outfits: het komt allemaal voorbij. Met als hoogtepunt mijn gewafelde haar, waarbij ik zo lijk te zijn weggelopen uit een foute film.

Modemisser 2: Oranje uitgeslagen haar

Met pijn in mijn buik en tranen in mijn ogen van het lachen sluiten we de avond met een wijntje af. Heerlijk, zo’n moment van zelfreflectie af en toe!

Love, F

Volg mij nu ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties