0

NEW BLOG: Mannen maken de vrouwAmsterdam – Ik loop al een tijdje rond met een dilemma. Je kan geen tijdschrift open slaan of de artikelen slingeren je naar het hoofd over hoe slecht mannen zich kleden. Ik heb een alibi, want ik word gekleed door mijn moeder en mijn vriendin.

Ik geen smaak, zij geen smaak. Maar laatst las ik een artikel over het talent van mannen om de verkeerde keuzes te maken. Hoe we het in ons hoofd hadden gehaald sportschoenen onder een pak aan te trekken. Maar ook dat we zo besluiteloos waren betreft je overhemd in of over je broek te dragen. Dit door-vrouwen-voor-vrouwen blad kopte met Mannen, wat zijn de plannen? Dat we in het vervolg eerst moesten nadenken wat de dag bracht, alvorens bijpassende kleren uit te zoeken.

Mannen met pak en gympen, ik snap het niet!

Hee, MTV Movie Awards. 'Ik kon mijn nette schoenen niet vinden'.

Dagen zat ik met de titel Mannen, wat zijn de plannen? In mijn hoofd.  Ik vraag me af of bijvoorbeeld een Paul Smith ook zo’n slechte smaak had met betrekking tot zijn eigen kleding keuzes. Werd hij op een dag wakker, had een begrafenis, kon zijn nette schoenen niet vinden en trok sportschoenen aan? Misschien was die ‘slechte smaak’ wel de druppel en het duwtje in de rug om kleding te gaan ontwerpen. Gek, averechts, uniek en vaak lelijk, bekeken door de ogen van een mode leek, zijn tenslotte de sleutel tot succes.

NEW BLOG Trouwens, hebben jullie er nooit bij stil gestaan waarom de meeste vrouwenkleding ontwerpers mannen zijn? Dolce&Gabbana, Louis Vuitton, Viktor&Rolf, noem ze maar. Mannen kunnen dus niet zichzelf kleden, maar als het om jullie gaat, trouwe lezeressen, zijn wij wel gekwalificeerd?

Mijn vrienden zijn geen metromannen meer!

Mijn vrienden zijn geen metromannen meer!

Over jullie gesproken, fashionable followers, sinds ik ben begonnen met mijn blog op I Love Fashion News, is praktisch mijn hele vriendengroep een dagelijkse bezoeker. Al lang niet meer om alleen mijn blog te lezen. Ik was voornemens, vanaf volgende blog op te houden met jullie aan te spreken in de vrouwelijke vorm. Toch heb ik besloten hier weer van af te zien.

NEW BLOG

Vorige week ging ik weekend weg met vrienden. Voorheen kon je ons dan vinden in Antwerpen. Dit keer regelde een ander het tripje. We gingen naar Spa, zaten op een terrasje en bestelden koffie. Ik wilde 4 espresso’s bestellen, helaas kon ik daar 3 van veranderen in cappuccino’s. Nog erger, ik heb geen vrienden meer. Het zijn niet eens metromannen meer. Het zijn een stel wijven geworden. Het toppunt van dit middagje was namelijk dat ze op ILFN tips hebben gelezen hoe ze zich moeten epileren. Sorry, echt waar? Ja, en daarover volgende week meer.

Ciao,

Menno Blaisse

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties