0

Amsterdam – Goed nieuws: op vrijdag hebben 2 nieuwe blogsters! Vorige week hebben jullie al de blog gezien van Karlijn, deze week is het de beurt aan beauty coach Amanda Rijff. Als Master make-up artist en beauty & lifestyle coach heeft Amanda haar talenten getoond bij modeshows, film sets, videoclips, bekend Nederland en talloze consumenten.

Vrijdagochtend. Vandaag op de planning het 3- jarig bestaan van Magnolia in Antwerpen. Magnolia is een van de leukste beauty winkels in België, met een bijzonder assortiment aan exclusieve geuren, make-up en huidverzorging. Ik voel me zeer vereerd om te zijn uitgenodigd.

Met het thema ‘Casual chic, met een vleugje rood’ in mijn achterhoofd ging ik op pad, met een ‘Kick Ass’ rode lipstick en een ‘winged’ eyeliner om het geheel te complementeren. Het belooft een waar feestje te worden…

Bij binnenkomst worden we verwelkomd met een glas champagne, en een kleine versnapering door de gastvrouw…

Audrey Heselmans, voormalig model, fashion stylist en eigenaresse van deze prachtige zaak, laat mij haar noviteiten zien, waar ik uiteraard bijzonder hebberig van wordt.

Eigenaresse Audrey Heselmans en Beautycoatch Amanda Rijff

De nieuwe geuren van Mona di Orio zoals Ambre, Musc en Cuir werden onder de naam ‘Les Nombres D’Or’ gepresenteerd. Stuk voor stuk heerlijke geuren met prachtige ingrediënten die een ware traktatie voor je reukorgaan zijn. Overigens was ik niet de enige die hier enthousiast van werd.

Le Nombre D'Or Ambre

Les Nombre D'or Cuir

Les Nombres D'or Musc

Ook de met de hand gegoten kaarsen van Memo vind ik bijzonder lekker. Namen als ‘Kinky Kyoto’, ‘Back to Dubai’ en ‘Take me to Saint Barth’ voeren je naar exotische oorden.

Wordt het Dubai of Saint Barth?

Op de foto voor het Magnolia archief…

Smile!

The best colour in the whole world is the one that looks good on you.

Met een goed gevulde tas, inclusief een must have rode lipstick weer op weg naar huis….

Tip: Breng een lip primer aan voordat je rode lipstick aanbrengt. Dit voorkomt uitlopen, en verminderd bijwerken.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Een bezoek aan deze winkel is een ware beleving, en zal er voor zorgen dat je niet met lege handen het pand verlaat.

Een voorproefje kan je vinden op de website: www.magnolia.be
Liefs,

Amanda

Volg mij ook op Twitter!

www.makeuponyourmind.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties