0

NEW BLOG MAGALLI GORRE Het leven van een voetbalvrouwAmsterdam – Ik wil meer kleur ..kleur in bladen, kleur op tv en ga zo maar door. Er is genoeg kleur op het voetbalveld, neem nu de tribune en kijk dan naar de rij van de voetbalvrouwen. Bruin, donkerbruin, licht bruin karamel bruin. Nee, ik heb het niet over kleding, schoenen of haarkleur.. I am talking about the beautifull skin. Want Nederland bestaat niet alleen maar uit vrouwen met blond haar en blauwe ogen!

Volgens de magazines wordt ik gezien als een van de bekendste bruine voetbalvrouwen, maar zo voel ik me niet! Ja, ik kom inderdaad uit een lekkere gemixte familie. Een van mijn zussen heeft een hele blanke huid en blauwe ogen ik ben daar verre van! Helaas zie ik en vele andere te weinig van ‘de gekleurde vrouw’ in de bladen en op tv.

Bij toeval kreeg ik een uitnodiging voor TOPMODEL OF COLOUR HOLLAND. Natuurlijk wilde ik daar heen, kan ik lekker trots zijn op alle donkere vrouwen! In deze competitie moest je namelijk verre van blank, blond en blauwe ogen zijn.

Mijn vliegtuig was geboekt, koffer praktisch gepakt (veel te vol) en een auto gehuurd.  Samen met de vrouw van Roue Verveer (ook niet blond) op weg naar een spectaculaire show, althans.. dat denk ik! In Nederland hebben we genoeg mooie donkere vrouwen dus ik maak me niet druk!

We hebben het geluk dat we ook backstage mogen, off course, je kent me. Backstage liep ik tegen een bekend gezicht aan van Hollands Next Top Model op. Denise, kennen jullie haar nog? mooie dame hoor! Helaas net iets te oud voor onze oudste zoon, haha!

Wat heb ik gelachen achter de schermen. Het was hysterisch, maar dat kwam ook de het strenge controleren. De meiden waren allemaal zo leuk! Iedereen was anders, iedereen had een andere kleur huid. Maar niet alleen dat, het haar was anders, het lichaam was anders (vrij dun naast mij) en natuurlijk de persoonlijkheid.

Toen wist ze nog niet dat ze zou winnen! (in het blauw)

Toen wist ze nog niet dat ze zou winnen! (in het blauw)

Iedereen wilde met mij op de foto, betekend dit dat mijn columns en voetbalboeken toch echt worden gelezen? Ik voelde me helemaal speciaal en dat naast al die mooie meiden en bekende mensen! Iedereen was prachtig opgemaakt met het merk BLACK’UP, top voor donkere meiden!

Ik met de meiden van de make-up

Ik met de meiden van de make-up

BLACKED'UP

BLACK'UP

Er waren veel trendy vrouwen, allemaal wereld burgers. Er werden make-up tips gegeven en er was een heerlijk muziekje, super! Jasmine Sendar was ook aanwezig, zij is de host van de avond en wat zag ze er weer te gek uit! Helaas mocht ze de jurk van Percy niet mee nemen! Percy forum heaven had hem echt wel gegeven hoor!

Jasmine Sendar aan het werk in haar prachtige jurk

Jasmine Sendar aan het werk in haar prachtige jurk

In de pauze was er een optreden van een zangeres van X-Factor, wat een topper! Daarna heerlijke muziek van DJ Sunny waarbij de sfeer er lekker in zat! Er waren Surinaamse hapjes en lekkere hapjes, wat een verwennerij! Het was wel heel grappig dat ik naast een aantal blanke vrouwen (moeders) zat, die hun dochters (donkere meisjes) aanmoedigden tijdens de show!

Hilmar Mulder (Hoofdredacteur Grazia) zat in de Jury

Hilmar Mulder (Hoofdredacteur Grazia) zat in de Jury

De jury met de mooie winnares

De jury met de mooie winnares

De winnaar was bekend! De mooie meid was verre van gemixt maar wel een knapperd! Ze had net genoeg geld om naar deze competitie te komen en ook daarom had ze geen familie bij zich. Ze raakte onze harten, dus juichte we extra hard! Ze was de nieuwe TOPMODEL OF COLOUR HOLLAND, wat een eer!

Ik ben trots om bruin en Nederlands te zijn!

xx,

Magali Gorre

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties