0

Amsterdam – Sommige labels snappen het wel, en sommige merken niet… écht niet! Waar is het begonnen en waar is het misgegaan?! Ik vraag het me of. Of stiekem weet ik het eigenlijk precies. Het begon op het moment dat mijn vriend me moeder Theresa ging noemen. Niet meteen braken jongens. Deed ik ook niet.

Toen ik 3 jaar geleden met mijn eigen PR en Marketing bedrijf begon, had ik een logo nodig. De naam wist ik meteen, “Nineteen-PR”, nu ingekort naar “Nineteen”. Een jong en dynamisch klein eenmanszaakje is nu anno 2010 toch echt gegroeid tot een bedrijf dat samen werkt met diverse freelancers en zelfs internationale klanten heeft. Okay ja hoor (bijna) genoeg over mijn werk…

Dat ik bij voorkeur fashion, beauty en lifestyle doe mag duidelijk zijn, zo blijkt mijn portfolio. Mijn eerste klanten deed ik nog onder het mom van goodwill: dat betekende gratis advies in de hoop er een project uit te slepen, vaak met succes. Tegen een hongerloontje werken deed ik ook niet moeilijk over, ik studeerde toen ter tijd immers nog, dus de financiële zaak regelde ik anders… Vandaag de dag ligt dat allemaal wat lastiger, ik ben wat ouder (jaja ik weet het…) ben ondertussen afgestudeerd, en regel mijn financiën zelf. Nou is dat laatste heel normaal, al blijkt niet iedereen dat te snappen. Ik viel bijna over mijn opengevallen smoelwerk toen ik het volgende verzoek ontving: Of ik voor  “een niet nader te noemen klant” de marketing activiteiten eens onder de loop wilde nemen. Hartstikke leuk; dus ja graag! Nou was dit geen kleine jongen, dus ik maakte me geen zorgen, totdat deze vriend mij zei dat hij na 1 maand zou beoordelen of ik mijn werk goed deed, en dan zou hij me wellicht de maand erna (!) uitbetalen. Tsss… Wat denk je zelf? Ik ben lijpe loetje niet! Moet niet gekker worden, hou OP met me…

Deze tas maakte mijn dag weer helemaal goed!

Meneer was nogal verbaasd toen ik in alle rust uitlegde dat ik alleen in mijn eerste jaar misschien nog bereid was om op deze manier te werken, maar dat ik nu na 3 jaar ervaring, en een leuk portfolio, dat echt niet meer deed. Hij was met stomheid geslagen, en vroeg me welke verantwoordelijkheden ik dan allemaal had… nooit van water en brood gehoord? Wat dacht je van mijn eigen huur? En niet te vergeten I like to see where my money is : in my closet! Nou en dat komt er niet zomaar hoor, dank je de koekoek! Aju paraplu. Getsie wat onbehoorlijk als mensen voor een duppie op de eerst rij willen zitten. Dat wil ik ook wel, lukt soms ook nog, maar niet, nooit, NEVER ten kosten van een ander svp!
Gelukkig kan het ook anders, afgelopen week ontving ik van de heren Label54 het goddelijke nieuws dat ik een tas naar keuze uit hun webshop mocht uitzoeken. Kijk, ZO kan het dus ook: een webshop met de leukste streat wear, die mij eens een cadeautje geeft. Dank heren, you have made my day! Dus ladies, zoek je een leuke webshop, eens iets anders dan de doorsnee fashion: neem eens een kijkje op www.label54.nl en laat mij weten wat jouw favo item is. Deze tas is mijn persoonlijke favoriet, en bungelt nu aan mijn arm! Thanx guys!

Love,

Anique van der Hulst

Volg mij ook op Twitter!

En kijk voor meer info op www.label54.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties