0

Londen - Tegenwoordig is organisch het nieuwe – It- woord. Tijdens mijn trip naar London, ontdekte ik dit bijzondere  nieuwe  it-make-up merk bij Space NK.

Kjaer Weiss is een Deense  make-up artist woonachtig in New York . Ze lanceerde dit merk om haar klanten tegemoet te komen. Er is momenteel een  grote behoefte aan make-up producten die er mooi uitzien, maar vrij zijn van geur en kleurstoffen.
Het oog wil ook wat…en de verpakking is al een cadeautje op zich. Alle producten zijn prachtig verpakt in rode juweelachtige doosjes. De producten hebben een uitschuifbaar deksel, dat gemaakt  is RVS en ligt zwaar in de hand. Alle producten zijn navulbaar, en de navulverpakking is gemaakt van gerecycled papier. Wat willen we nog meer?
Het verschil tussen organisch en non – organisch is zoals KJaer zegt: ‘It’s like eating a fresh apple off a tree compared to a processed cookie…..’


Mijn favoriet: ‘De crème blush in Sun Touched’! Hoe meer lagen, hoe dekkende het product. Gebruik bij het aanbrengen van een crème blush een kwast, om een vlekkerig effect te voorkomen. Wil je het effect van een gezonde uitstraling creëren? Breng de crème blush dan aan op de appeltjes van je wangen.

Tip: Heb je een gevoelige huid dat snel geïrriteerd is, vaak gespannen aanvoelt en er vlekkerig uit kan zien? Investeer dan in organische make-up producten, en reinig je huid met een mild product.

Have a flawless day!

Liefs,

Amanda

Volg mij ook op Twitter!

www.makeuponyourmind.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties