0

NEW BLOG: Lots of love from New York by AlexeAmsterdam – Deze week laten we je kennis maken met een nieuwe blogster op ILFN, ook zij heeft een leven om jaloers op te zijn! Aangezien dit simpelweg niet voor iedereen is weggelegd, zijn we heel blij dat ze ons regelmatig op de hoogte gaat houden van al haar belevenissen in New York City.

Even voorstellen! Mijn naam is Alèxe Jansen en ik kom uit Den Bosch. Ik doe de dansacademie, musicaltheater in Tilburg. Het was eigenlijk de bedoeling dat ik dit jaar naar mijn derde jaar zou gaan, maar een tripje naar NY veranderde deze plannen. In februari was ik daar voor twee weken met een aantal klasgenoten om lessen te volgen bij het Broadway Dance Center. De school en de dansers inspireerde mij enorm en ik wilde het liefst niet meer weggaan. Eenmaal thuis deelde ik mijn wens met mijn ouders en met mijn school, die mij beide stimuleerden om mijn droom waar te maken.

Mijn klasgenootje en tevens goede vriendin Charlotte had haar hart in februari ook aan New York verpand en samen besloten we om het avontuur in the Big Apple aan te gaan. We lasten een studie onderbreking van zeven maanden in om te verkassen naar Manhattan en daar intensief dans, zang en acteerlessen te gaan volgen.

Inmiddels zit ik hier alweer twee maanden en heb ik al zo belachelijk veel meegemaakt. Dat had ik van te voren echt nooit durven dromen! Zo heb ik al in een videoclip gedanst en eind november heb ik alweer opnames voor een nieuwe videoclip. Ook heb ik mogen dansen in the Victoria’s Secret fashion show, sta ik elke week op de gastenlijst van de meest exclusieve feestjes en heb volg ik de meest inspirerende Broadway masterclasses. Kortom, ik wil hier nooit meer weg!

Lots of love from The Big Apple,

Alèxe
New City New Life

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties