0

Amsterdam – “Ach lieverd, wat hebben ze gedaan?”, vraagt  A als ik binnenkom.“Shhje  Chsebbeuh, dezshje chkieshj Sjhpcnhieuuh hevhuldh” lispel ik. “Wat? ““ Ik denk dat haar kies opnieuw gevuld is” zegt mijn zoon. Goedkeurend steek ik mijn duim omhoog.

Ik had een barstje onder mijn vulling en een andere is van amalgaam naar porselein gegaan. Prachtresultaat, maar dat ze de hele rechterkant van je gezicht verdoven is nieuw voor me. Het was ook nog eens een hele knappe tandarts, ik heb hem bedankt terwijl mijn rechtermondhoek naar beneden hing en er kwijl uit mijn linkermondhoek liep. Ach, hij zal wel wat gewend zijn. Wat een geluk dat ik vanavond geen voorstelling hoef te spelen!
“Hier word je blij van”, zegt A en hij geeft me een enveloppe.

Hij is er! Ik klem de uitnodiging voor de Ugg sample sale van Betsy Palmer tegen me aan, met de andere hand druk ik een theedoek tegen mijn mond om niet alles onder te kwijlen.  Ik sms vriendin V datum en tijd. “Hoera!”, krijg ik terug.
Vorig jaar viel het een beetje tegen dus daar zijn we dit keer op voor bereid.


We zijn een uur voor  aanvang aanwezig. Ik ben bang dat we misschien lang in de rij moeten staan: ik heb me warm aangekleed en ben gewapend met  een paraplu. Ik had bijna een tent en een thermoskan meegenomen maar bedenk me dat dat misschien overdreven is.
De rij valt reuze mee en we staan bijna vooraan. Dit jaar is het duidelijk beter geregeld. Tot er ongeveer tien schattige Chinese meisjes en vrouwen binnenkomen die ineens vooraan staan. Rustig blijven. En dan gaat het hek open, een vloedgolf van hebberige vrouwen stort zich naar voren. V en ik rennen mee.


Deze keer zijn het goeie samples. Uit de nieuwste collectie! Ik grijp, onderhandel en zeur. De hebberigste kant van mijn karakter komt boven. Yes! Een paar handschoenen voor A, een muts voor vriend F, georgious donkergroene flora Uggs voor mij en cardy’s voor nichtje B.

De meeste mannen raken niet echt opgewonden van vrouwen op Uggs. Het zal dus wel niet kloppen dat vrouwen zich kleden om mannen te behagen, anders liepen we niet er niet zo massaal  op rond. Maar we worden er vrolijk van en vrolijk is sexy  en dat is weer leuk voor onze geliefdes….

V en ik zijn gelukkig. Thanx Betsy!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties