0

Amsterdam – Men neme: een groepje uitgaanslustige vriendinnen, de een nog gekker dan de ander, een lading mooie jurkjes, een hippe club, een knipoog naar de bartender en whoppa: wodka lime en de voetjes gaan van de vloer. Mooie herinneringen.

Amsterdam Dance Event is niet bepaald onbekend, dus lange rijen bij de deur kun je verwachten. En met lange rijen, bedoel ik echt lange rijen. Een lullig uurtje buiten in de kou staan, daar doen (de meesten) niet moeilijk over. Nou wij wel dus!  We stonden net te koekeloeren of we –fingers crossed- de door bitch kenden. Toen…ja hoor bingo, Doutzen Kroes hoogzwanger kwam voorbij geparadeerd! Haar vlam zou de sfeer die avond een beetje oppompen met zijn heerlijke beats. Doutzen liep met 2 vriendinnetjes zonder blikken of blozen overal tussendoor. Wij twijfelde natuurlijk geen seconde en volgde het gareel. Hop hop hop en we stonden ook vooraan, love it! Natuurlijk had de door bitch ons truckje haarfijn in de gaten, dus veel verder dan het rode lint kwamen we niet. Net op het moment dat we een mooie smoes wilden ophangen bleek een van onze meiden de waakhond van de club te kennen. Thank god! We konden dus zonder veel bombarie, zou je denken, binnen komen.  Het bleef exact 2 minuten rustig. Wat bleek namelijk: je moest een pasje aanschaffen, een soort pinpas imitatie maar dan slechts geldig in de club. Handig. Van te voren moet je de pas opladen, zodat je er de ‘hele’ avond van kan profiteren. Tenzij, je je pas kwijt raakt, je pas verwisselt met een andere vriendin of andere ellende uitvreet…
Enfin, na een avond gallen op de dansvloer, rijkelijk gevulde maagjes dankzij gulgevende mede clubgenootjes, en hinderlijk pijnlijke voeten was het tijd om naar huis te gaan. Althans, zo gaf de uitsmijter aan, nadat het licht was aangegaan, de vloer al was aangeveegd en het personeel verveeld doch verbaasd leek door onze levenslust. Stiekeme mental notes werden uitgewisseld en wij gingen naar huis, NOT. Niemand had het vermogen, of de juiste club-pas om zijn kluis open te krijgen. De niet zo vriendelijke garderobe-draak beschuldigde ons ervan dat wij de passen hadden omgewisseld… naja, hooguit met elkaar! Toen we beloofde exact nauwkeurig te kunnen voorspellen wat er in de kluisjes zat (van, kleur, model tot maat van de spullen aan toe) geloofde hij ons. Dank u. De tocht naar huis was koud, maar warm door gezelschap, fijn!

Kroes Controle, wonder middel

De maandag daarna was helaas wat minder warm… de rimpels, kuilen, en wallen schieten er direct in na zo’n weekend. Godzijdank had ik het deugdelijke genot een presentatie van beauty merk Filorga te mogen bijwonen. Wat en walhalla is dit dames, instant huidverbetering dankzij 30 jaar laboratorium vrienden die een wondermiddel hebben ontwikkeld dat direct werkt. DANK! Normaliter geloof ik niet in ‘wondermiddeltjes’ maar Filorga heeft een nieuwe dimensie aan ‘wonder’ gegeven en dat kan ik jullie niet onthouden natuurlijk. Voor mij voorlopig geen naalden of messen in mijn gezicht! Ook geen fan van de chirurg? Bezoek dan ICI Paris voor dit wondermiddel. Lever je kerst verlanglijst maar vast in!

Love,

Anique van der Hulst

Volg mij ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties