0

NEW BLOGAmsterdam – Ieder jaar weer overweeg ik om een aanvraag bij de betreffende luchtvaartmaatschappij in te dienen om meer kilo’s in mijn koffer te kunnen vervoeren en sta ik in paniektoestand met mijn handen in het haar als ik bedenk waar en vooral hoe ik die hoop kleding kwijt kan.

Op het laatste moment een bikini kopen, liep uit op niet matchende restanten in lelijke kleuren en te kleine broekjes

Dit jaar begon mijn bagagestress zelfs al voor het inpakken. Aangezien de meeste zonuren vielen in de dagen waarin ik moest werken was de aanschaf van een nieuwe bikini me helemaal ontschoten. Dus besloot ik om eind augustus nog een exemplaar te bemachtigen. Zoals je begrijpt was dit een erg slecht plan! Op het laatste moment een bikini kopen, liep uit op niet matchende restanten in lelijke kleuren en te kleine broekjes.

Na een lange zoektocht op de sale pagina’s van de H&M webshop bleek er nog een setje in mijn maat op voorraad te zijn. Ik raakte licht in de stress toen mijn bikini na een week nog niet arriveerde, maar gelukkig was daar net op tijd de TNT man die mijn pakketje overhandigende.

Alles moet de koffer in, ook al weet ik dat ik zelfs met drie keer op een dag verkleden ik al die jurkjes, slippertjes en shortjes nooit allemaal zal kunnen dragen.

Na een selectie door de zomertitems uit mijn kledingkast diende het tweede probleem zich aan.  De stapel die zich op mijn bed had opgehoopt was vele malen groter dan verstandig. Na een mislukte actie om wat dingen te schrappen besloot ik dat het dan maar op pas en meetwerk aan moet komen. Alles moet de koffer in, ook al weet ik dat ik zelfs met drie keer op een dag verkleden ik al die jurkjes, slippertjes en shortjes nooit allemaal zal kunnen dragen.

Overvolle koffer!

Overvolle koffer!

Onmisbaar leesvoer..

Onmisbaar leesvoer..

Op sluwe wijze weet ik kledingpakketten naar de koffer van mijn vriend over te plaatsen en de mijne zowaar dicht te krijgen. Op naar het vliegveld, nu maar hopen dat ik hem straks weer open krijg!

Love, F

Volg mij nu ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties