0

NEW BLOG: Kers op de taartAmsterdam –  Dit jaar was de Modefabriek in de RAI een heerlijk toetje: een verkoelend briesje na de  ietwat verhitte  Amsterdam International Fashion Week.

Met waaiers (en sommige met zonnebrillen) in een overvolle niet geventileerde zaal op het Westergasterrein zitten lijkt bijna afzien naast de comfortabele press en vip room met heerlijke koffie, thee en zoetigheid waarbij het water spontaan in je mond loopt.

Inspirerende Jeans van Eve

Groene jeans!

Uiteraard zeg je bescheiden ‘Nee dank je’ tegen zo’n verleidelijke caloriebom, of je geeft je over om later spijt te krijgen van deze suiker overkill. Dan maar een extra rondje RAI ter verbranding van deze overtollige vetten.

Eerst nog maar even uitbuiken want Nalden van de gelijknamige blog is komen opdraven om de pers  haarfijn uit te leggen hoe hij zijn blog tot een succes heeft gemaakt. Tussen de toegestroomde fashioncrowd weet ik een goed plekje te vinden, om niks te missen van wat deze expert te melden heeft.

Van te voren zit hij naast me en vraagt me een tikkeltje onzeker wat mij verteld is dat eigenlijk de bedoeling is en ik laat hem mijn uitnodiging zien. Eenmaal aan het praten zie ik daar een zelfverzekerde  jongen van 25 jaar in spijkerbroek en coole sneakers die graag woorden als ‘gruwelijk ’ gebruikt  en champagnefeestjes geeft om zijn duizendste follower op Twitter te verwelkomen.

Nalden aan het woord

Nalden aan het woord

Je kan niet anders dan geïnspireerd door hem raken en met mijn hoofd nog in de wordclouds en andere internettermen maak ik met een net gearriveerde vriendin een rondje over de beurs. Als een klein meisje in een snoepwinkel loop ik alle merken af om me te verlekkeren aan de nieuwe collecties van mijn favoriete merken en nieuwe opkomende labels te verwelkomen in mijn modehart.

Met een lekkere cupcake die ik heb gescoord van één van de door mij gepasseerde stands loop ik naar buiten. De kers op de taart van een zeer inspirerende dag.

Love, F

Volg mij nu ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties